-- OGLAŠEVANJE --

Zaradi okvare zavor poškodovan kolesar

-- OGLAŠEVANJE --

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

Obveščeni so bili o glasni glasbi na Ulici mladih borcev v Hrastniku, zoper kršitelja bodo uvedli hitri postopek.

V nočnih urah so bili policisti obveščeni še, da je voznik avtobusa na cesti Trbovlje- Hrastnik zbil jelena. Zaradi navedenega je nasproti vozeči voznik, zaradi umikanja, oplazil ob cestno ograjo.

O kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju so bili obveščeni v torek. Sprla sta se moška, pri čemer je prišlo tudi do prerivanja. Sledi prekrškovni postopek.

PP Trbovlje

Obravnavali so kaznivo dejanja Grožnje, kjer je osumljenec grozil z napadom na telo bivši partnerki. Po vseh zbranih obvestilih bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Neznanec je iz trgovine v Trbovljah odtujil več artiklov v vrednosti 1.000,00 EUR. Za neznancem policisti še zbirajo obvestila.

Prejeli so prijavo o poškodovanju vozila na parkirišču v Trbovljah. Po vseh zbranih obvestilih bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Na regionalni cesti Trbovlje-Prebold se je zgodila prometna nesreča, ker je voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil. V postopku z voznikom je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (1,12 mg/l). Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje, zoper njega bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja Nevarna vožnja v cestnem prometu.

PP Litija

Obravnavali so prijavo suma kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari, ki je bilo storjeno v okolici Litije. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo.

Zgodila se je prometna nesreča, ko je voznik z vozilom trčil v divjad. Policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od obravnave prometne nesreče oziroma ogleda.

Prijavljen je bil suma kaznivega dejanja Tatvina, ki je bilo storjeno v naselju Litija. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo.

V naselju Volčja jama so obravnavali dogodek z materialno škodo, v katerem se je štirikolesnik na travniku prevrnil. Napisan bo uradni zaznamek.

Obravnavali so prometno nesrečo I. kategorije, pri kateri je voznica z vozilom trčila v konja. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in v zadevi vodijo postopek o prekršku.

Voznik je z vozilom trčil v divjad, policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda oziroma obravnave prometne nesreče.

Na parkirišču v Litiji se je zgodila prometna nesreča, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu nudil podatke ali o tem obvestil policijo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zoper povzročitelja ustrezno ukrepali.

V okolici Litije so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, kjer je zaradi neprilagojene hitrosti voznik osebnega vozila zapeljal s ceste. Izdan mu je bil plačilni nalog s predpisano globo.

Pri nadzoru hitrosti so zaznali dve prekoračitvi hitrosti voznikov vozil zunaj naselja Litija in zoper kršitelja ukrepali s plačilnim nalogom s predpisano globo za prekršek.

PP Zagorje

Obravnavali so prometno nesrečo s telesnimi poškodbami kolesarja v Zagorju. Policisti so ugotovili, da je do prometne prišlo zaradi okvare zavor na kolesu.

V Potoški vasi se je zgodila prometna nesreča z manjšo poškodbo. Policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

Na območju Zagorja so obravnavali dve prometni nesreči. V prvi je neznani voznik belega dostavnega vozila, zaradi sekanja ovinka, z ogledalom trčil v ogledalo nasproti vozečega vozila, nato pa s kraja odpeljal v smeri Trbovelj. Policisti še zbirajo obvestila o pobeglem vozniku.

V drugi prometni nesreči, pa je bil povzročitelju izdan plačilni nalog zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču, pri čemer je oplazil nasproti vozeče vozilo.

V nadaljevanju so policisti na območju Zagorja ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je izsilil prednost pešcu. Pri kontroli dokumentov pa je bilo ugotovljeno, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo, skladno z določili, zaseženo osebno vozilo. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog, zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Policisti so bili obveščeni o kaznivem dejanju Poškodovanje tuje stvari. Na območju Zagorja so poškodovali avtomobil. O zadevi bodo obvestili državno tožilstvo.

Zgodilo se je še eno kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari (avtomobila) na območju Zagorja in tokrat še kaznivo dejanje Grožnje. Po vseh zbranih obvestilih bodo obvestili državno tožilstvo.

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči z manjšimi poškodbami na udeleženih vozilih na območju Zagorja. Ob izpolnjenih pogojih so odstopili od ogleda.

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zagorski taborniki že 40 let: “taborniki niso le društvo, je način življenja.”

Beno Omahne, ki je organizator dogodka pravi, da "taborniki niso le društvo, je način življenja." Ob 40. obletnici delovanja zagorskih tabornikov so se prireditve...
-- OGLAŠEVANJE --