-- OGLAŠEVANJE --

Zaprtje hrastniškega bazena letos 3 tedne prej kot ponavadi

-- OGLAŠEVANJE --

Bazen Hrastnik, ki deluje pod okriljem javnega zavoda KRC Hrastnik, bo letos – iz več razlogov – svoja vrata zaprl predčasno. 

Tokrat bo bazen zaprt 3 tedne prej kot ponavadi, torej 1. junija bodo vrata že zaprta. “Vzrokov je več, prvi je ta, da se tradicionalno po 1. maju obisk skoraj prepolovi zaradi višjih zunanjih temperatur in se ljudje začnejo rekreirati zunaj. Drugi je pa seveda tudi stroškovni, saj poskušamo s tem omejiti stroške ogrevanja bazena in bazenske vode, ki trenutno predstavlja daleč največji strošek,” je razloge za hitro zaprtje edinega trenutno delujočega zaprtega bazena v regiji nanizal direktor KRC-a Miha Mirt. Spomnimo, v začetku leta je Petrol, ki preko daljinskega ogrevanja skrbi tudi za toploto v bazenskem kompleksu tako povečal znesek za kilovatno uro, da je bil bazen tik pred popolnim zaprtjem.

Več TUKAJ: Ali se bo hrastniški bazen res zaprl zaradi velikih stroškov ogrevanja?

Čez poletje sledi remont, še izvemo, bazen pa bo vse do septembra zaprt. Prvi šolski dan naj bi z obratovanjem pričeli tudi na hrastniškem bazenu, takrat se bodo lahko začeli tudi tečaju za šolske otroke in za izven.

Vlada omejila cene za daljinsko ogrevanje – tudi v Hrastniku – a ne za vse!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zapora ceste zaradi sečnje dreves

Od 22.4.2024 do 26.4.2024, med 8.00 in 13.00 uro ter med 14.30 in 17.00 uro bo na lokalni cesti Slap-Jevnica-Kresnice-Litija, na odseku med Litijo...
-- OGLAŠEVANJE --