-- OGLAŠEVANJE --

Zamik pričetka del na mostu, saj so morali poskrbeti za zadostno varnost pešcev

Na mostu v Zidanem Mostu bodo porušili obstoječi hodnik in zgradili novega, dodali tudi cestno razsvetljavo. Od ponedeljka na tem mestu stoji cestni delavec, ki skrbi za dodatno varnost pešcev.

-- OGLAŠEVANJE --

Rekonstrukcija hodnika za pešce na mostu čez Savinjo v Zidanem Mostu vključuje rušitev obstoječega hodnika za pešce ter izvedbo novega, dodali bodo tudi cestno razsvetljavo. Zunanji gabariti hodnika, kot pojasnjujejo na Direkciji za infrastrukturo, bodo ostali enaki.

Na poti med Hrastnikom in Radečami, v Zidanem Mostu se izvajajo dela na kamnitem mostu. V sklopu zamenjave konstrukcije hodnika za pešce ob kamnitem mostu je predvidena tudi izvedba cestne razsvetljave. 300 tisoč evrov vredna gradbena dela je prevzelo podjetje Rafael, rok za dokončanje del je predviden konec meseca septembra.

Po postavitvi gradbišča je prišlo do zamika del. Namreč potrebno je bilo optimizirati začasno prometno ureditev, ki predvideva varnejše vodenje pešcev čez most v času izvajanja gradbenih del. Kot že rečeno, je zdaj, po zagotovilih infrastrukturne direkcije, od jutra do večera na vozišču dodatno prisoten cestni delavec, ki skrbi za dodatno varnost pešcev.

@zon.si_zasavskenovice

Je to pešpot, je kolesarka❓️ NE❗️❗️ To je regionalna cesta med dvema občinama🫣 #zasavje #zon #zasavskenovice #hrastnik #radeče #cesta #drsi #posavje @marusamo4

♬ Enjoy Your Life – Mas Rizky Iman

Po “novi” cesti Hrastnik – Zidani Most do avtoceste

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --