15.9 C
Trbovlje
sobota, 24. julija 2021
ZON.siAktualnoZagorjanka Mateja je že skoraj vrgla puško v koruzo, potem pa ...

Zagorjanka Mateja je že skoraj vrgla puško v koruzo, potem pa …

Večkrat v naše uredništvo prejmemo sporočila pacientov, ki se nanašajo na dolge čakalne dobe za obisk specialista. Najprej se lovijo na spletu in iščejo zdravnika, potem jih čaka klicanje ambulant in poizvedovanje, kje bi lahko čimprej prišli na vrsto in dostikrat so datumi obravnave čez nekaj mesecev ali celo več. Oglasila pa se je tudi Zagorjanka Mateja, ki je prišla do specialista že v nekaj dneh, celotno organizacijo storitev pa je namesto nje opravil nekdo drug. Preverite kako.

Z nami je svojo izkušnjo delila Mateja, ki si je pred leti poškodovala gleženj in bila takrat napotena k ortopedu, ampak se je zaradi dolgih čakalnih vrst odločila za samoplačniški obisk ortopeda. Zaradi visokega zneska po končanem zdravljenju se je odločila, da si za hiter dostop do specialista v prihodnje raje uredi zavarovanje. Še dobro, saj ji je prišlo prav, ko si je pred kratkim na družinskem izletu poškodovala koleno. Zaradi otekline in bolečin jo je osebni zdravnik napotil k ortopedu, Mateja pa je tokrat enostavno poklicala v asistenčni center Zdravstvena točka, kjer ji je ekipa zdravstvenega osebja organizirala termin v štirih dneh in to ob uri, ki jo je izbrala sama. Ortoped jo je napotil na magnetno resonanco in na podlagi izvida predlagal fizioterapijo. Organizacijo vseh storitev so namesto nje opravili v Zdravstveni točki, nastale stroške pa je krila zavarovalnica.

Pa ne gre le za poškodbe, tudi v primeru bolezni ste lahko hitro na vrsti pri specialistu. Danaja iz Trbovelj je po sumljivi spremembi na koži dobila napotnico za dermatologa. Skoraj je že pozabila, da ima sklenjeno zavarovanje Specialisti+ in je hotela samoplačniško obiskati dermatologa. Namesto tega je preprosto poklicala v asistenčni center Zdravstvena točka, kjer so ji organizirali termin pri dermatologu v nekaj dneh. Še dobro, saj ji je dermatolog predlagal odstranitev nastale spremembe na koži, s čimer se je Danaja seveda strinjala. Bila je izjemno zadovoljna, saj so ji termine organizirali tako, da sploh ni manjkala v službi, svojo težavo je v celoti rešila v nekaj dneh, stroške opravljenih storitev, tudi odstranitev spremembe na koži pa je krila zavarovalnica.

Postavite svoje zdravje na prvo mesto

Vse dni v letu je na voljo ekipa zdravstvenega osebja asistenčnega centra Zdravstvena točka, ki zavarovancu glede na njegovo zdravstveno stanje ali diagnozo svetuje  ter organizira termin pri ustreznem zdravstvenem izvajalcu in ga usmerja na poti do zdravja.

Na izbiro so tri zavarovanja, ki omogočajo hiter dostop do specialistične obravnave: Specialisti Nezgoda, Specialisti in Specialisti+.

Zavarovanje Specialisti+ v primeru novonastale bolezni, stanja ali poškodbe krije stroške specialistične obravnave, zahtevnih diagnostičnih postopkov (npr. magnetna resonanca, rentgen, CT, ultrazvok, …), enodnevnih posegov (npr.: artroskopija kolena), zdravil na beli recept in ambulantne rehabilitacije, kot je npr. fizioterapija. V posameznem zavarovalnem letu so kriti stroški zdravstvenih storitev do višine 30.000 EUR, od tega 300 EUR za zdravila in 300 EUR za ambulantno rehabilitacijo. Ponudbo za zavarovanje enostavno naročite prek spleta, ob sklenitvi pa je potrebno izpolniti tudi vprašalnik o zdravstvenem stanju.

Zavarovanje Specialisti krije stroške specialistične obravnave novonastale bolezni, poškodbe ali stanja, enostavne in zahtevne diagnostike ter predpisanih zdravil zdravnika specialista na beli recept.. V zavarovalnem letu se krijejo stroški zdravstvenih storitev do 3.000 EUR, od tega 300 EUR za zdravila. Zavarovanje enostavno in hitro sklenete preko spleta, brez vprašalnika o zdravstvenem stanju.

Zavarovanje Specialisti Nezgoda krije stroške opravljenih storitev specialistične ambulantne obravnave, zahtevnih diagnostičnih postopkov in ambulantne rehabilitacije, pri čemer lahko zavarovanec storitve uveljavlja le v primeru nezgode.  Višina letne zavarovalne vsote na posamezni zavarovalni primer je do 3.000 EUR, od tega 600 EUR za ambulantno rehabilitacijo. Zavarovanje enostavno in hitro sklenete preko spleta, brez vprašalnika o zdravstvenem stanju.

Vaš partner za zdravje

Pravočasno si uredite zavarovanje Specialisti, Specialisti+ ali Specialisti Nezgoda in poskrbite, da boste v primeru poškodbe ali bolezni lahko hitro dostopali do specialista, celotno organizacijo zdravstvenih storitev pa bodo za vas izvedli v asistenčnem centru Zdravstvena točka.

Za vse dodatne informacije pokličite na brezplačno telefonsko številko  080 2664, obiščite spletno stran www.triglavzdravje.si.

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...