-- OGLAŠEVANJE --

Zagoreli zabojniki za smeti, obvestila še zbirajo

-- OGLAŠEVANJE --

Zasavski policisti so minuli konec tedna, poleg rednih nalog, obravnavali še:

PP Trbovlje

V petek so policisti v nočnem času imeli postopek z občanom, ki so mu zasegli PVC vrečko, v kateri je bila neznana zelena posušena snov. Policisti sumijo, da gre za konopljo, po zaključeni analizi sledi prekrškovni postopek zoper kršitelja.

PP Litija

Sum kaznivega dejanja goljufije so imeli v delu litijski policisti v petek popoldan. O dogodku še zbirajo obvestila, nato bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

V naselju Cerovnik je v soboto prišlo do manjšega požara v nenaseljeni stanovanjski hiši. Policisti so bili na kraju, požar je pogasil lastnik. Materialne škode niso zabeležili.

Ponoči so intervenirali zaradi glasne glasbe v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Zagoreli so zabojniki za smeti v naselju Gabrovka, zato so se tja v nedeljo zvečer poleg gasilcev, odpravili tudi policisti. Požar so pogasili gasilci, nastala je manjša škoda. Ogled kraja je bil opravljen, obvestila še zbirajo. Policisti bodo informacije predali pristojnemu tožilstvu.

Voznik je na območju Litije povozil srno, policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

PP Hrastnik

Prav tako v nedeljo je voznik povozil srno tudi na območju Hrastnika, kjer so policisti odstopili od ogleda.

PP Zagorje ob Savi

Zagorski policisti so dvakrat intervenirali v zasebnem prostoru. Kršitelj, ki je kršil javni red in mir je prejel ukrep, v zasebnem prostoru, kjer so klicali policiste zaradi glasne glasbe pa zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --