-- OGLAŠEVANJE --

Zagnani mladi, polni idej v ZMŠT Trbovlje

Benjamin Murn in Matic Škrbec sta zopet dokazala, da so mladi v lokalnem okolju aktivni, zagnani, motivirani in željni znanja, ki ga ponujajo priložnosti neformalnega izobraževanja. »EUROPEAN YOUTH WEEK QUIZ«, ki sta ga mladinska voditelja izvedla v okviru Evropskega tedna mladih, je dosegel več kot 40 udeležencev!

-- OGLAŠEVANJE --

Benjamin Murn je bil s pomočjo mladinske delavke Tjaše Golob uspešen na Movitovem razpisu za sofinanciranje dogodkov v okviru Evropskega tedna mladih 2024, ki ga sofinancira EU. Mladinska voditelja Benjamin in Matic sta želela nadgraditi že obstoječo
dobro prakso mladinskega dela in se tokrat osredotočiti na tiste, ki želijo izražati svoje ideje in inovacije. Na ta način sta spodbudila mlado osebo k prirejanju podobnih mladinskih dogodkov. Predstavljene pa so bile tudi mladinske mednarodne priložnosti, program Erasmus + in Evropska solidarnostna enota.

Izjemen odziv na dogodek

Benjamin in Matic sta uspešno pridobila sponzorje dogodka, s pomočjo katerih sta lahko zagotovila privlačne nagrade in za udeležence priskrbela okusne prigrizke. Dogodek je bil zelo uspešen – prijavilo se je kar enkrat več mladih od prvotno zastavljenega razpisnega cilja.

Na Zavodu za mladino in šport Trbovlje vabijo mlade občane, da se pridružijo zagnani ekipi mladinskih voditeljev in voditeljic, ki oblikujejo mladinsko dogajanje v lokalnem okolju! Piši na info@zmst.si in se predstavi z motivacijskim pismom. “Potrebujemo te. Tukaj smo, da ti pomagamo uresničiti tvoje ideje!,” sporočajo vsem zainteresiranim.

Mladi prostovoljci iz vse Evrope v Trbovljah z različnimi vsebinami

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

NEVERJETNO: Projekta trboveljskih dijakov z mednarodno postajo poletela v vesolje

Na Mednarodni vesoljski postaji so astronavti uporabljali program, ki so ga napisali dijaki 2. in 3. letnika Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje. Dijaki...
-- OGLAŠEVANJE --