1.1 C
Trbovlje
četrtek, 9. februarja 2023
ZON.siAktualnoZabaven dogodek trboveljskih študentov, ki niso pozabili na dobrodelnost

Zabaven dogodek trboveljskih študentov, ki niso pozabili na dobrodelnost

Ines Erbus, skupina Skater ter Nick so tisti glasbeniki, ki znajo poskrbeti za pravi žur. In prav omenjeni bodo nastopili na prihajajočem brezplačnem dogodku Veseli december v Trbovljah. Zabava pa bo imela tudi dobrodelno noto.

Brezplačen dogodek z dobrim namenom

Za nasmehe najmlajših bodo letos lahko poskrbeli udeleženci koncerta, ki bo potekal v Domu Svobode. V Klubu B Trbovlje so se odločili, da bodo na koncertu pripravili posebno škatlo, v kateri bodo zbirali prostovoljne prispevke, s katerimi bodo kupili božična darila za otroke iz socialno ogroženih družin iz Trbovelj.

Na Rdečem križu Trbovlje so tovrstnih akcij izjemno veseli

Idejo o dobrodelnosti so podali študentje in takoj stopili v kontakt z OZRK Trbovlje. “Mi smo izjemno veseli, da so tudi študentje tisti, ki razmišljajo, da imamo v našem okolju socialno šibke in da so jim pripravljeni pomagati. Z velikim veseljem smo pristopili k projektu in bomo poiskali primerne otroke in mladostnike. Ti se bodo obdarovanja razveselili,” o dobrodelni akciji pove sekretarka OZRK Trbovlje Mateja Leskovšek.

Lansko leto School’s in, letos Veseli december

Tradicionalni koncert, ki ga ob začetku in koncu šolskega leta pod imenom School’s In oziroma School’s Out pripravljajo pri študentski organizaciji Klub B Trbovlje, bo to leto zamenjal dogodek pod imenom Veseli december. Organizatorji dogodka sporočajo in poudarjajo, da prostovoljni prispevek ni pogoj za vstop na samo prireditev.
Dogodek bo potekal v v soboto 10. 12. 2022 ob 21:00 v Domu Svobode Trbovlje
https://zon.si/klub-studentov-vabi-na-schools-in-z-mambo-kingsi/
- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Tomaž Berginc: Kljub vsem izzivom lanskega leta smo podirali rekorde

Rekordna prodaja, številke pa že tako daleč, da ciljno ravnino 200 milijonskega mejnika praktično vidijo v daljavi. Zaradi nadpovprečnega uspeha, ki ga Tomaž Berginc,...
X