23.2 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoZa posebne občinske okoljske projekte namenili 3500 evrov

Za posebne občinske okoljske projekte namenili 3500 evrov

V letošnjem proračunu Občine Zagorje ob Savi je za projekte, ki se nanašajo na varovanje okolja v občini in bodo v obliki okoljskih akcij ali vzgojno-izobraževalnih projektov potekali v okviru aktivnosti šol, vzgojno varstvenih zavodov, društev ali drugih neprofitnih nevladnih organizacij, letos rezerviranih 3.500 evrov.

Prijavijo se lahko le subjekti s sedežem v zagorski občini. Projekt mora omogočiti vključevanje članov oziroma uporabnikov iz občine Zagorje ob Savi, imeti mora jasno konstrukcijo prihodkov in odhodkov ter zagotovljene druge vire financiranja, dokončan mora biti v letošnjem letu, če gre za večleten projekt, pa mora biti zaključena faza večletnega projekta. Nosilci projekta morajo imeti najmanj dve leti izkušenj in referenc s področja, ki je predmet razpisa, in zagotovljene kadrovske ter prostorske pogoje za izvajanje.

Rok za oddajo prijav na javni razpis za sofinanciranje projektov s področja varstva okolja v občini Zagorje ob Savi za leto 2021, ki ga je Občina Zagorje že objavila, je do petka, 29. februarja, do 12. ure. Razpisna dokumentacija je do izteka prijavnega roka dosegljiva na spletni strani Občine Zagorje ob Savi.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...