-- OGLAŠEVANJE --

Za parkiranje boste morali plačati!

-- OGLAŠEVANJE --

Pred Zdravstvenim domom in trboveljsko bolnišnico bo za parkiranje treba plačati. Še letos naj bi občina postavila dva parkomata.

Postavili bodo dva parkomata

Po mnenju občine Trbovlje bodo tako povečali frekvenco uporabe parkirnih mest in rešili težave z iskanjem prostega parkirišča. Koliko boste morali odšteti za parkirni listek, koliko parkirnih mest bo na voljo, ali bo mogoče tudi kratkotrajno brezplačno parkiranje in kdaj bo parkiranje postalo plačljivo? Odgovore naj bi dobili februarja na seji občinskega sveta, nam na naša vprašanja (ne)odgovarjajo na občini Trbovlje.

Odločali bodo svetniki, v proračunu 15.000 evrov

Za nakup in postavitev dveh parkomatov ter namestitev ustrezne prometne signalizacije je v proračunu občine zagotovljenih 15.000 evrov. S tem, so prepričani na občini, bodo zagotovili prosta parkirna mesta za vse obiskovalce Zdravstvenega doma in Splošne bolnišnice Trbovlje.

Plačljivo parkiranje naj bi v Trbovljah uvedli že leta 2015, ko so zarisali tudi modre cone, a takrat predloga občinski svetniki niso podprli. So pa na občini lani za mnenje o tem ponovno povprašali svetniške skupine (več TUKAJ).

SORODNI ČLANKI:

V Trbovljah bodo plačevali parkirnino

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --