15.9 C
Trbovlje
ponedeljek, 26. septembra 2022
ZON.siAktualnoZa neobvladljivega in pijanega 29-letnika poskrbeli v zdravstvenem domu

Za neobvladljivega in pijanega 29-letnika poskrbeli v zdravstvenem domu

Policisti, so v času od 5. 2. do vključno 8. 2. 2021 na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še;

 

PP Hrastnik

NEDELJA

Dopoldan so policisti vozniku motornega kolesa zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog.

V večernem času so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru, kjer je neznani storilec trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

 

PONEDELJEK

Popoldan so bili policisti obveščeni o poškodovanju osebnega vozila, kjer je neznani storilec z neznanim trdim predmetom poškodoval lak na vozilu. Z navedenim je neznani storilec oškodoval lastnika za 300 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

 

PP Trbovlje

PETEK:

V večernem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med 55-letnim občanom in neznano voznico. Po vseh zbranih obvestilih bodo ustrezno ukrepali.

Prav tako v nočnem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je 29-letni Trboveljčan pod vplivom alkohola kršil javni red in mir. Zanj so poskrbeli zdravstveni delavci. Zaradi kršitve javnega reda in miru ter odloka o omejitvi gibanja mu je bila izrečena globa.

 

SOBOTA:

Neznanec je preko noči na parkirišču v Trbovljah iz parkiranega osebnega avtomobila odtujil okrasno letev in s tem lastnika oškodoval za 100 evrov.

 

Pri kontroli prometa so policisti v nočnem času ustavili 18-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozilo vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo, zoper njega pa bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče. Ker voznik in sopotnika niso upoštevali odloka o omejitvi gibanja jim je bila izrečena globa.

 

PP Litija

PETEK

V popoldanskem času so bili policisti obveščeni o najdbi denarnice z vsebino v trgovini v kraju Litija. Dan prej je izgubo denarnice prijavila občanka, ki je le to dobila vrnjeno v trgovini.

SOBOTA

V jutranjih urah so bili policisti obveščeni o osebi, ki potrebuje pomoč na sprehajalni poti v Litiji. Policisti so na kraju našli lažje poškodovanega moškega, v nadaljevanju pa se je ugotovilo, da je odšel ponoči na sprehod in na sprehajalni poti padel ter se poškodoval.

 

V večernem času so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in mira v Litiji. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek. Prav tako bodo zoper vse udeležence spora uvedli hitri postopek zaradi kršitve Zakona o nalezljivih boleznih.

 

NEDELJA

Zjutraj so bili policisti obveščeni o več kamnih na glavni cesti med Litijo in Zagorjem. Policisti so po pregledu relacije odstranili več manjših kamnov s ceste.

 

PONEDELJEK

Okoli 0.30 smo bili obveščeni o požaru na starejši hiši v okolici Litije. Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili in policisti, ki so zavarovali kraj. Po prvih podatkih je v hiši, kjer ni bilo nikogar, zagorelo zaradi napake v električni napeljavi, pri tem pa je pogorelo okoli 20 kvadratnih metrov ostrešja. V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je nekaj tisoč evrov škode. Policisti bodo opravili ogled, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno tožilstvo.

 

Ponoči so imeli policisti v postopku voznika pri katerem so sumili, da vozi pod vplivom prepovedanih drog. Po opravljenem hitrem testu ter je bil indikator pozitiven. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na sodišče.

 

PP Zagorje ob Savi

PETEK

Policisti so posredovali v primeru nasilja v družini, kjer so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja.

V popoldanskem času, policisti so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom, ki se je zgodila  5. 2. 2021 v dopoldanskem času na parkirišču pred ZD Zagorje ob Savi. Policisti glede tega zbirajo obvestila.

 

PONEDELJEK

Policisti so prejeli anonimno obvestilo o nepravilnem parkiranju dveh vozil na prostorih namenjenih za invalide. Policisti so kršitvi ZPrCP ugotovili, ter izdali Obvestili o prekršku.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljski policisti v soboto, zaradi alkohola, pobrali 3 vozniška dovoljenja

Policisti v Zasavju so v minulem vikendu poleg rednih nalog obravnavali še: PP Zagorje ob Savi: - v petek so obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno...
X