19.2 C
Trbovlje
nedelja, 1. avgusta 2021
ZON.siAktualnoIščejo inovativne turističnih produkte in dogodke

Iščejo inovativne turističnih produkte in dogodke

Občina Litija najavlja objavo javnega razpisa za sofinanciranje inovativnih turističnih produktov in dogodkov v Občini Litija v letu 2017.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje inovativnih turističnih produktov in dogodkov v letu 2017, ki bodo doprinesli k razvoju in dvigu kvalitete turistične ponudbe v občini Litija. Predmet sofinanciranja so inovativni turistični produkti (izdelek/storitev) in dogodki, ki so izvedeni v letu 2017.

Kot inovativni se smatrajo turistični produkti in dogodki, ki vzpodbujajo športne in telesne aktivnosti, interes za zgodovinsko in kulturno dediščino, doživljajske izkušnje, prepoznavnost občine Litija, kulinarične izkušnje ter skrb za zdravje in dobro počutje.

Razpis bo objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije v petek, 20. oktobra, istega dne bo javni razpis skupaj z razpisno dokumentacijo objavljen tudi na spletni strani občine Litija. Rok za prijavo je 3. november do 12. ure.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toča in neurje, najslabše v Zagorju in Trbovljah

Več gasilskih enot so morali aktivirati trboveljski in zagorski gasilci. Poleg neurja je škodo povzročala tudi toča. Nekatera območja so ostala brez elektrike. Več v...