-- OGLAŠEVANJE --

Z ustvarjalnostjo in delom do znanja

V okviru projekta Teden vseživljenjskega učenja je v petek, na Gimnaziji in ekonomski srednji šoli Trbovlje potekal dogodek Z ustvarjalnostjo in delom do znanja, na katerem so dijaki četrtega letnika programa ekonomski tehnik predstavili svoje naloge.

-- OGLAŠEVANJE --

Dijaki so na dogodku predstavili naloge za četrti predmet poklicne mature ter predstavili zaključni poročili dijaških podjetij, in sicer Planty, d. d., in Destino, d. d..

V aktivu ekonomistov so poudarili, da so dijaške naloge plod znanja, ki so ga pridobili skozi štiriletno šolanje, in praktičnih izkušenj, ki so jih pridobili na delovni praksi. To so opravljali doma in v Španiji, kamor so se odpravili v okviru programa Erasmus+.

Vabilu na zaključno predstavitev se je odzval župan Hrastnika, Marko Funkl, ki je dijake tudi nagovoril in poudaril pomen razvoja podjetništva za Zasavje. “Dijaki so predstavitev uspešno opravili, za kar jim čestitamo in jim želimo vse dobro na poklicni maturi,” so sporočili učitelji.

S širokim znanjem v svet: GESŠ Trbovlje ima nadnormativni oddelek

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --