-- OGLAŠEVANJE --

Po odličnost ni treba iz Zasavja!

-- OGLAŠEVANJE --

»Že tretje leto zapored se šole predstavljamo na spletnem portalu ZON.si. Kaj dodati novega, da se ne ponavljamo? Seveda priredimo vsako leto veliko dogodkov in izvajamo kopico obšolskih dejavnosti, ki so včasih podobne lanskim, včasih pa popolnoma nove. A tisto, kar je naše poslanstvo, ostaja ves čas isto. Dijakom dajemo možnost pridobiti kakovostno in trajno znanje« z nasmeškom pove ravnateljica Jelena Keršnik.

Da so na trboveljski srednji šoli aktivni vsako leto po svoje, pričata tudi članka iz prejšnjih leti, ki jih najdete TUKAJ in TUKAJ!

Komu verjeti? Tistim, ki nas poznajo iz prve roke!

Nika Špajzer

Tretješolka Nika je navdušena nad »majhnostjo« šole, kjer lahko vsak sodeluje skoraj povsod in kjer nisi le številka. Pa drugošolka Ilhana komaj čaka, da se bo pomerila kot raziskovalka na Raziskovalni postaji v Petnici v Srbiji. Prijetne spomine na srednješolske dni gojijo tudi Aljaž, Peter in Juš, svojevrstno izkušnjo trboveljske šole skozi oči nekdanje dijakinje, učiteljice, starša in danes ravnateljice, je opisala prva dama GESŠ-ja.

Njihove zgodbe najdete TUKAJ!

Res se dogaja!

Da boste verjeli, da se dogaja, naštejmo le nekaj posebnosti tega šolskega leta – takšnih, ki niso stalnica v njihovi ponudbi. Septembra so izvedli že drugi naravoslovni vikend. Dijaki so v prijetnem okolju CŠOD Seča pri Portorožu raziskovali floro, favno ter geografske in kemijske značilnosti slovenskega primorja (slika 1: Naravoslovni vikend – meritve o morski vodi). Večina njihovih bivših dijakov se rada odzove vabilu na dogodke, na katerih svoje izkušnje deli s sedanjimi dijaki. Septembra so v sodelovanju s tremi študenti naravoslovnih ved izvedli naravoslovno popoldne (slika 2: Naravoslovno popoldne s študentom farmacije Črtom Dragarjem), študent medicine pa je dijakom predaval o škodljivih učinkih marihuane. Tudi kulturniki so se  izkazali na mnogih šolskih dogodkih, eden takšnih je bil že drugi kulturni maraton ob »tem veselem dnevu kulture«, ki so ga 3. decembra lani izvedli v sodelovanju z drugimi trboveljskimi šolami in društvi. (slika 3: Lepa beseda (v) lepo mesto najde – Ta veseli dan kulture) Dve leti so »ekonomci« lahko opravljali delovno prakso v Milanu, letos pa so se prijavili na projekt, ki bo omogočil pridobivanje delovnih izkušenj na Portugalskem v univerzitetnem mestu Braga.

Letošnja pomembna novost ITS. Kaj pa je to? KLIK in izveste TUKAJ!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --