10.7 C
Trbovlje
četrtek, 5. oktobra 2023
ZON.siAktualnoVlomil v stanovanji

Vlomil v stanovanji

Trboveljski policisti so bili včeraj, okrog 13.15 obveščeni o vlomu v dve stanovanji.

Neznani storilec je dopoldan vlomil v eno stanovanje, a ni odnesel ničesar, povzročil pa je škodo na vratih. Nato je vlomil še v sosednje stanovanje in odnesel nakit. Lastnika je pri tem oškodoval za okoli 150 evrov.

Sum zlorabe osebnih podatkov

Okrog 16.15 so bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri je neznani voznik trčil v parkirano vozilo in odpeljal s kraja.

Policisti so občanu okrog 22.40 zasegli 25 tablet različne vsebine, za katere sumijo, da vsebujejo prepovedane snovi. Po opravljen analizi bodo uveden prekrškovni postopek.

Prejeli so tudi prijavo zaradi suma storitve kaznivega dejanja zlorabe osebnih podatkov. Nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Umikal se je in trčil v betonski zid

Hrastniški policisti so občanu okrog 18.30 zasegli posušeno snov, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi bo uveden prekrškovni postopek.

Okrog 11. ure so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je zaradi srečanja prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročil neznani voznik osebnega vozila znamke Audi, sive barve, neznanih registrskih oznak. V nesreči je bil udeležen še voznik osebnega avtomobila Opel Insignia, pri čemer je prišlo do poškodb na vozilu sprva na levi strani, zaradi trčenja z zunanjimi ogledali. Vozilo pa je poškodoval tudi po desni strani, saj se je umikal neznanemu vozniku, in pri tem trčil še v betonski zid na desni strani vozišča. Po podatkih policije voznik ni utrpel telesnih poškodb, na vozilu pa je nastalo za približno 5.000 evrov škode.

Poškodovala parkirano vozilo

Zagorski policisti so včeraj popoldan po obvestilu priče preiskovali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču, kjer je voznica osebnega vozila, pri manevriranju trčila v drugo parkirano vozilo.

Prav tako so preiskovali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču Železniške postaje Zagorje, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo, povzročil manjšo škodo in s kraja odpeljal, ne da bi nudil svoje podatke oškodovancu.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku.  Stanovanje...