-- OGLAŠEVANJE --

Vdrl v hišo, odnesel ni ničesar

Zagorski policisti so minuli petek dopoldan prejeli prijavo, da je neznanec vstopil v starejšo nenaseljeno stanovanjsko hišo na območju Dolenje vasi. Storilec je pregledal prostore, omare in predale v hiši, odnesel pa ni ničesar. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila.

-- OGLAŠEVANJE --

Madžarski tovornjakar trčil v streho hiše

V soboto dopoldan so policisti na območju Ravenske vasi preiskovali prometno nesrečo z materialno škodo, ki jo je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča povzročil madžarski voznik tovornega vozila. S tovornim delom vozil je trčil še v streho stanovanjske hiše. Povzročitelju so izrekli globo.

Spravili so se nad avte

Neznani storilec je ponoči v Kisovcu z neznanim ostrim predmetom poškodoval lak na vozilu in povzročil za okoli 1.500 evrov škode.

Policisti so bili obveščeni tudi o sumu kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. Neznani storilec naj bi pristopil do vozila oškodovanca in z nogo večkrat brcnil v vrata vozila.

Zagorski policisti so bili obveščeni še o kaznivem dejanju tatvine delov vozila. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je neznanec pristopil do parkiranega osebnega vozila in s telesno silo razbil steklo vrat ter tako prišel v vozilo. Nato je odprl pokrov motorja in ukradel vžigalno tuljavo s kabli. Lastnika je oškodoval za 200 evrov.

Trboveljski policisti so minuli petek prejeli obvestilo občana, ki mu je neznanec z avtom zaparkiral garažo. Kršitelju so izdali obvestilo o prekršku.

Zasegli predelano vozilo

V soboto so pri kontroli prometa ustavili 51-letnega voznika kolesa z motorjem. Zaradi suma, da je bilo vozilo predelano, so mu odredili tehnični pregled. Pri pregledu je bil sum potrjen: vozilo je bilo predelano tako, da lahko razvije večjo hitrost. Vozilo so kršitelju zato zasegli in proti njemu podali obdolžilni predlog na sodišče.

Grozil ji je poslovni partner

V trgovini v Trbovljah so zaposleni pri tatvini izdelkov prijeli 57-letnika, proti njemu je podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

V nedeljo je občanka policistom prijavila, da jo je po telefonu žalil in ji grozil poslovni partner. Policisti še zbirajo obvestila. Zvečer pa je občan naznanil, da je opazil osebo, ki je namerno poškodovala domofon v stanovanjskem bloku. Proti 31-letniku, ki je to storil, bodo podali kazensko ovadbo.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --