21.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoV Zasavju na svoje že za 3250 evrov!

V Zasavju na svoje že za 3250 evrov!

Povprečna cena kvadrata slovenskega stanovanja je 1617 evrov* in že za dvakrat toliko ste lahko lastnik povsem svojega stanovanja.

Pobrskali smo po spletnem portalu nepremicnine.net, in izluščili najcenejša zasavska stanovanja. V Trbovljah, Kolonija 1. maja, podjetje Spekter prodaja starejše stanovanje v velikosti 39 m2. Stanovanje je podstrešno, enosobno s pripadajočim ‘nestanovanjskim’ prostorom. Potrebna obnova in vpis v Zemljiško knjigo. Cena pa 3250 evrov.

stanovanje v Trbovljah

Najcenenejše stanovanje, ki smo ga našli v Hrastniku stoji na Cesti padlih borcev in je veliko 43 m2. Stanovanje je zgrajeno leta 1920 in je seveda potrebno obnove. Je pa nepremičnina kot etažna lastnina vpisana v Zemljiški knjigi. Cena kvadrata omenjenega stanovanja je slabih 290 evrov, torej boste za celo stanovanje odšteli 12.350 evrov.

stanovanje v hrastniku

Poglejmo tudi malo večja stanovanja, družinska. Malo manj kot 80 m2 veliko 2-sobno stanovanje se v Trbovljah prodaja za 28.000 evrov. Stanovanje ima tudi balkon in vrt in je po navedbah lastnika dobro vzdrževano in opremljeno.

stanovanje trbovlje 80m2

Stanovanje s podobnimi karakteristikami se za isto ceno prodaja tudi v centru Hrastnika. Dvosobna nepremičnina se nahaja v pritličju in ima tudi klet ter drvarnico.

stanovanje hrastnik
Najdražja zasavska stanovanja pa so v Zagorju. Trenutno najbolj ugodna ponudba stanovanja** v velikosti 42 m2 na Polju. Stanovanje je bilo v lanskem letu adaptirano, zanj pa bo novi lastnik odštel 32.500 evrov.

stanovanje zagorje

Tudi v Zagorju smo poiskali večje stanovanje, primernejše za družino. In našli 61m2 veliko 2,5 sobno stanovanje zgrajeno leta 1966. Stanovanje, je po besedah v oglasu ‘solidno ohranjeno, z lepo razporeditvijo prostorov’.  Lastniki stanovanje prodajajo za 49.900 evrov.

 stanovanje zagorje ob savi

*Podatki Geodetskega inštituta Slovenije za zadnje četrtletje 2012.
**izjema je še eno cenejše stanovanj, ki je zasedeno in ima najemnik predkupno pravico, zato ga tukaj ne bomo izpostavljali.
vir: Fotografije in oglasi povzeti iz portala nepremicnine.net

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zaprtje hrastniškega bazena letos 3 tedne prej kot ponavadi

Bazen Hrastnik, ki deluje pod okriljem javnega zavoda KRC Hrastnik, bo letos - iz več razlogov - svoja vrata zaprl predčasno.  Tokrat bo bazen zaprt...
X