17.3 C
Trbovlje
sreda, 5. oktobra 2022
ZON.siAktualnoV Zasavju na svoje že za 3250 evrov!

V Zasavju na svoje že za 3250 evrov!

Povprečna cena kvadrata slovenskega stanovanja je 1617 evrov* in že za dvakrat toliko ste lahko lastnik povsem svojega stanovanja.

Pobrskali smo po spletnem portalu nepremicnine.net, in izluščili najcenejša zasavska stanovanja. V Trbovljah, Kolonija 1. maja, podjetje Spekter prodaja starejše stanovanje v velikosti 39 m2. Stanovanje je podstrešno, enosobno s pripadajočim ‘nestanovanjskim’ prostorom. Potrebna obnova in vpis v Zemljiško knjigo. Cena pa 3250 evrov.

stanovanje v Trbovljah

Najcenenejše stanovanje, ki smo ga našli v Hrastniku stoji na Cesti padlih borcev in je veliko 43 m2. Stanovanje je zgrajeno leta 1920 in je seveda potrebno obnove. Je pa nepremičnina kot etažna lastnina vpisana v Zemljiški knjigi. Cena kvadrata omenjenega stanovanja je slabih 290 evrov, torej boste za celo stanovanje odšteli 12.350 evrov.

stanovanje v hrastniku

Poglejmo tudi malo večja stanovanja, družinska. Malo manj kot 80 m2 veliko 2-sobno stanovanje se v Trbovljah prodaja za 28.000 evrov. Stanovanje ima tudi balkon in vrt in je po navedbah lastnika dobro vzdrževano in opremljeno.

stanovanje trbovlje 80m2

Stanovanje s podobnimi karakteristikami se za isto ceno prodaja tudi v centru Hrastnika. Dvosobna nepremičnina se nahaja v pritličju in ima tudi klet ter drvarnico.

stanovanje hrastnik
Najdražja zasavska stanovanja pa so v Zagorju. Trenutno najbolj ugodna ponudba stanovanja** v velikosti 42 m2 na Polju. Stanovanje je bilo v lanskem letu adaptirano, zanj pa bo novi lastnik odštel 32.500 evrov.

stanovanje zagorje

Tudi v Zagorju smo poiskali večje stanovanje, primernejše za družino. In našli 61m2 veliko 2,5 sobno stanovanje zgrajeno leta 1966. Stanovanje, je po besedah v oglasu ‘solidno ohranjeno, z lepo razporeditvijo prostorov’.  Lastniki stanovanje prodajajo za 49.900 evrov.

 stanovanje zagorje ob savi

*Podatki Geodetskega inštituta Slovenije za zadnje četrtletje 2012.
**izjema je še eno cenejše stanovanj, ki je zasedeno in ima najemnik predkupno pravico, zato ga tukaj ne bomo izpostavljali.
vir: Fotografije in oglasi povzeti iz portala nepremicnine.net

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Popolna zapora ceste nad Abecedo

Občina Hrastnik obvešča, da bo popolna zapora lokalne ceste LC 122020 HRASTNIK–PRAPRETNO–HRASTNIK na odsek ABCDE–Prapretno–odcep Retje. Zaradi gradnje kanalizacije bo popolna zapora lokalne ceste od...
X