-- OGLAŠEVANJE --

V Zagorju našli ponarejen denar

Zagorski policisti so bili včeraj, okrog 11.45, obveščeni o sumu ponarejenega bankovca na bančni izpostavi.

-- OGLAŠEVANJE --

Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je bančna uslužbenka pri pologu tedenskega izkupička gostinskega objekta, izločila bankovec za 20 evrov, za katerega obstaja sum da je ponarejen. Policisti so bankovec zasegli, posredovali so ga v ekspertizo ter nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Pobegnil s kraja nesreče, a izgubil registrsko tablico

Zagorski policisti so bili okrog 21. ure obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, ki se je pripetila v Šklendrovcu zaradi srečanja med dvema osebnima voziloma. Policisti so z ogledom ugotovili, da je voznik Toyote vozil iz smeri Šklendrovca proti Zagorju, kjer mu je v ovinku pri hišni številki 28/b, nasproti pripeljal voznik belega  Citroen AX-a,ki ni upošteval pravil srečanja, zaradi česar je trčil v voznika Toyote. Voznik AX-a je po opisanem pospešil in s kraja pobegnil. Na kraju prometne nesreče je z navedenega vozila odpadel prednji odbijač z nameščeno tablico. Z nadaljnjim zbiranjem obvestil so policisti našli voznika in ustrezno ukrepali.

Sumijo, da gre za prepovedano substanco

Trboveljski policisti so včeraj, okrog 20. ure občanu zasegli neznano rastlinsko snov zelene barve, zvito v cigareto. V primeru pozitivnega rezultata preliminarnega testa oziroma potrditve, da gre za prepovedano substanco, sledi proti njemu sledi prekrškovni postopek.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --