5.9 C
Trbovlje
nedelja, 9. maja 2021
ZON.siAktualnoV Trbovljah spet na delu grafitar

V Trbovljah spet na delu grafitar

Policijsko poročilo za zadnjih 48 ur:

PP Trbovlje
Včeraj v jutranjem času so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec z grafiti porisal enega izmed objektov na območju Trbovelj. Po prvih podatkih je povzročil za okoli 600 evrov škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

PP Hrastnik
Včeraj, okoli 12. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru, kjer je neznani voznik z vozilom trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 100 evrov materialne škode. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila.

PP Litija
Včeraj okoli 11. ure so bili policisti obveščeni o večji količini kamenja na glavni cesti med Litijo in Zagorjem aavto odpadu. Policisti so po pregledu relacije odstranili večje kamne in o nastali oviri obvestili tudi cestno podjetje.

Včeraj, okoli 15. ure so bili policisti obveščeni o združevanju večje skupine ljudi v kraju v okolici Litije. Lokacijo je preverila patrulja PP Zagorje, ki pa nepravilnosti oz. kršiteljev ni ugotovila.

Uro kasneje so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v kraju v okolici Litije. Policisti PP Zagorje so na kraju ugotovili, da gre za prometno nesrečo I. kategorije in udeležencu izdali obvestilo o odstopu ter obvestili cestno podjetje, da sanira udarno jamo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zaprta zasavska zaradi plazu, podrto drevje, ogroženi stanovanjski objekti

Zaradi močnega deževja so danes gasilci intervenirali v vseh zasavskih občinah, in še vedno na terenu odstranjujejo posledice. Trenutno je zaradi zemeljskega plazu zaprta...