28.4 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoV Trbovljah spet na delu grafitar

V Trbovljah spet na delu grafitar

Policijsko poročilo za zadnjih 48 ur:

PP Trbovlje
Včeraj v jutranjem času so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec z grafiti porisal enega izmed objektov na območju Trbovelj. Po prvih podatkih je povzročil za okoli 600 evrov škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

PP Hrastnik
Včeraj, okoli 12. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru, kjer je neznani voznik z vozilom trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 100 evrov materialne škode. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila.

PP Litija
Včeraj okoli 11. ure so bili policisti obveščeni o večji količini kamenja na glavni cesti med Litijo in Zagorjem aavto odpadu. Policisti so po pregledu relacije odstranili večje kamne in o nastali oviri obvestili tudi cestno podjetje.

Včeraj, okoli 15. ure so bili policisti obveščeni o združevanju večje skupine ljudi v kraju v okolici Litije. Lokacijo je preverila patrulja PP Zagorje, ki pa nepravilnosti oz. kršiteljev ni ugotovila.

Uro kasneje so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v kraju v okolici Litije. Policisti PP Zagorje so na kraju ugotovili, da gre za prometno nesrečo I. kategorije in udeležencu izdali obvestilo o odstopu ter obvestili cestno podjetje, da sanira udarno jamo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...