-- OGLAŠEVANJE --

V Trbovljah dobite dobrih 50 m2 veliko stanovanje za 19.000 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

V Trbovljah so naprodaj tri stanovanja – eno na Vreskovem in dve v Koloniji 1. maja. Stanovanja so občinska, velika pa od 37 pa vse do 63 kvadratnih metrov. Najcenejše je naprodaj že za manj kot 20.000 evrov, najdražje za dobrih 50 tisočakov. 

Občina Trbovlje prodaja 3 stanovanja

Prvo bo naprodaj stanovanje na naslovu Vreskovo 39, ki je veliko 37,1 m2. Stanovanje je zasedeno z najemniki, izklicna cena za nakup pa znaša 53.665 evrov. Čas za oddajo ponudb, ki jih zainteresirani lahko oddajo v zaprti kuverti, je do 28. septembra.

Stanovanje veliko 51,9 kvadratnih metrov, lokacija katerega je na Koloniji 1. maja 18, se prodaja za 19.116 evrov. V ceno, tako kot pri drugih stanovanjih, ni zajet davek, ki ga v celoti poravna kupec. Stanovanje je prosto najemnikov in se prodaja po sistemu videno – kupljeno. Ponudbe na Občini Trbovlje zbirajo do 3. oktobra.

Prav tako z javnim zbiranjem ponudb v Trbovljah prodajajo stanovanje veliko 62,8 kvadratov. Na naslovu Kolonija 1. maja 26 je torej naprodaj stanovanje, v katerem trenutno ni najemnikov. Izklicna cena, ki jo je določila Občina znaša 22.270 evrov, ponudbe pa bodo zbirali vse do 5. oktobra na sedežu občine.

Stanovanja v prodajo le, če je prenova predraga

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --