17.2 C
Trbovlje
petek, 1. decembra 2023
ZON.siAktualnoV razvojni agenciji na voljo prosto delovno mesto

V razvojni agenciji na voljo prosto delovno mesto

Regionalna razvojna agencija Zasavje išče novega strokovnega sodelavca ali sodelavko. Od kandidatov pričakujejo strokovno izobrazbo, najmanj specializacijo po visokošolski izobrazbi, visokošolsko univerzitetno izobrazbo in končan magisterij iz smeri družboslovja, prava, uprave, in podobnih smeri. Kandidati morajo imeti 5 let delovnih izkušenj.

Pred redno zaposlitvijo kandidata ali kandidatko čaka 3 mesečna poskusna doba. Delo na sedežu Regionalne razvojne agencije Zasavje v Vili Medea v Zagorju ob Savi.

Kakšno delo čaka strokovnega sodelavca?

Vodenje, koordiniranje in finančno spremljanje zahtevnejših državnih in mednarodnih projektov, udeleževanje dogodkov (sestankov, delavnic, konferenc) v Sloveniji in tujini, poročanje in dogovarjanje s partnerji v zahtevnejših državnih in mednarodnih projektih, spremljanje, proučevanje in priprava zahtevnejših strateških dokumentov in programov, spremljanje razpisov in informacij o programih EU in RS, sodelovanje z organi upravljanja pri aktivnostih na regionalni ravni za zagotavljanje partnerstva (mladi, nevladne organizacije, socialni partnerji, gospodarstvo, predstavniki lokalne skupnosti, inštituti in drugi), sodelovanje pri pripravi in spremembah območnega načrta za pravičen prehod, spremljanje izvajanja in poročanje organom upravljanja, sodelovanje s posredniškimi telesi v postopkih izbora operacij, dogovori s partnerji in koordinacija partnerjev, izvajanje strokovnih, administrativnih in tehničnih opravil za regionalne organe in druge naloge po nalogu direktorja.

Prijava mora vsebovati kratek življenjepis, v katerem je navedena formalno pridobljena izobrazba ter druga pridobljena znanja in veščine. Pisno izjavo o izpolnjevanju pogoja glede zahtevane izobrazbe, iz katere mora biti razvidna stopnja in smer, leto in ustanova, na kateri je bila izobrazba pridobljena. Opis delovnih izkušenj – vrsta del in nalog ter trajanja, iz katerega je razvidno izpolnjevanje pogoja glede zahtevanih delovnih izkušenj.

Prijave za delovno mesto zbirajo do vključno 23. 1. 2023, na elektronski naslov razvoj@rra-zasavje.si.

V Zasavju ustanovljen nov Center

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Mladoletnik na neregistriranem mopedu, za povrh pa še napihal

Minuli teden so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V ponedeljek ob 13. uri v Trbovljah prometno nesrečo z materialno škodo,...