-- OGLAŠEVANJE --

V naslednjih šestih letih bo razvoj občine odvisen tudi od prebivalcev

-- OGLAŠEVANJE --

Najbrž je ni občine v Sloveniji, kjer se odločevalci ne bi vprašali, kako naprej. Glede na to, da so občani tisti, ki čutijo posledice odločitev – naj si bodo dobre ali slabe – je kar pošteno, da imajo možnost sodelovati pri razvojnih programih.

Sodelujejo lahko preko spletne ankete

Pred pripravo dolgoročnega razvojnega programa do leta 2030 na Občini Litija za mnenje sprašujejo občane. Pripravili so anonimni vprašalnik, v katerem sprašujejo po izkušnjah, zadovoljstvu in željah občanov. V spletnem vprašalniku, do katerega lahko dostopate TUKAJ, se dotikajo področja urejenosti, varnosti, infrastrukture, izobraževanja, športa, kulture, turizma. Občani bodo lahko napisali, kaj v mestu in okolici manjka, čemu bi dali prednost in svoje ideje glede nadaljnjih vlaganj. Izpolnjevanje bo tistim, ki želijo vplivati na razvoj občine, vzelo 15 minut, aktivno bo še do 15. maja.

“Dolgoročni razvojni program predstavlja osnovo prihodnjih občinskih tekočih in investicijskih razvojnih vlaganj, zato je vaša vloga pri oblikovanju prihodnosti naše občine ključnega pomena,” so sporočili iz Občine Litija, kjer si želijo, da bi občani sodelovali v čim večjem številu.

Ste se že prijavili na čistilno akcijo?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

ANKETA: Kaj bi vi prebrali najprej?

Zanima nas, kakšne vsebine so vam najbolj všeč. Kaj je tisto, kar bi prebrali najprej.
-- OGLAŠEVANJE --