-- OGLAŠEVANJE --

V lokalu na Rudarju iščejo novega najemnika

Opremljen gostinski prostor pri trboveljskem stadionu je na voljo za najem za 5 let z možnostjo podaljšanja. Ponudbe zbirajo še 13. maja do 12. ure.

-- OGLAŠEVANJE --

Zavod za mladino in šport Trbovlje zbira javne ponudbe za najem poslovnega prostora “Bife Stadion” na naslovu Rudarska cesta 6. Na razpisu lahko sodelujejo pravne osebe, samostojni podjetniki ter fizične osebe. Ponudnik, ki mora navesti svoje točne osebne podatke, priložiti potrdilo o plačanih davkih in prispevkih ter pisno izjavo, da sprejema vse razpisne pogoje, bo moral v ponudbi predlagati najemnino, ki v neto znesku ne sme biti nižja od 560,73 evrov na mesec.

Javno odpiranje ponudb bo izvedla posebna komisija 14. maja, ki bo predlagala izbor najugodnejšega ponudnika. O izbiri le-tega bo odločala direktorica ZMŠ Trbovlje. Bodo pa pri izbiri ponujeni višini najemnine dali prednost pred poslovnim načrtom.

Možen je tudi ogled poslovnega prostora. Razpisna dokumentacije je objavljena na spletni strani ZMŠT.

Ledenica in Rudar bosta postala središče mladih olimpijcev

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --