-- OGLAŠEVANJE --

V Hrastniku nogometni turnir s plemenitim ciljem

-- OGLAŠEVANJE --

Tokrat že drugič so vkup stopile intervencijske službe in z brcanjem žoge prinesle finančna sredstva za nakup športnih pripomočkov OŠ NHR Hrastnik in hrastniškemu vrtcu. Dobrodelni turnir je del aktivnosti RKS-OZ Hrastnik, kjer obljubljajo, da se obeta tudi edicija številka 3. 

Dobrodelni nogometni turnir intervencijskih služb je potekal minulo soboto v organizaciji RKS-Območnega združenja Hrastnik s v sodelovanjem Reševalno postajo Hrastnik ter Športnim društvom UKC Ljubljana.

Na dogodku se je pomerilo 13 ekip iz cele Slovenije, ki so jih sestavljali člani zaposleni v zdravstvenih domovih, v policiji, v reševalnih postajah, med  njimi tudi ekipa Slovenske vojske. »Izjemen odziv na naše povabilo nas je prijetno presenetil in pomembno je povedati, da je bila podpora tistih, ki so se odločili udeležiti tega turnirja, ključna za uspeh dogodka,« je v imenu organizatorjev povedala Belinda Ladiha predsednica RKS-OZ Hrastnik.

Kljub temu, da je šlo za dobrodelni dogodek, so udeleženci tekmovanje vzeli zelo resno in na koncu so razglasili tudi zmagovalce 2. dobrodelnega nogometnega turnirja, ki so lanskoletne zmagovalce iz Hrastnika nasledili. Zmago in pokal so tokrat osvojili člani ekipe Zdravstvenega doma Tolmin. Kljub temu, da so tekmovanje vzeli resno, pa so pokazali tudi svojo drugo plat, saj so se zabavali in sprostili – tako, kot jim je bilo naročeno.

Kot je še dodala Ladiha, je bil turnir hkrati tudi priložnost, da se pokažeta solidarnost in sposobnost dobrega sodelovanja, »s tem pa smo dokazali, da je naša moč največja takrat, ko smo združeni in delamo za isti cilj. In naš cilj je bil plemenit.«

S prijavninami, ki so jih zbrali od ekip in finančnimi donacijami bo Osnovni šoli narodnega heroja Rajka Hrastnik in Vrtcu Hrastnik omogočen nakup športnih rekvizitov za izvajanje različnih športnih aktivnosti, ki bodo pozitivno vplivale na izboljšanje gibalnega razvoja otrok in jih vzpodbujale k zdravemu načinu življenja. Tako šola kot vrtec sta bogatejša za 1175 evrov, skupno torej kar 2350 evrov.

 

Hrastniški Rdeči križ poleg številnih aktivnosti v aprilu zbral tudi 1800 evrov za osnovno šolo

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --