today-is-a-good-day
5 C
Trbovlje
ponedeljek, 4. marca 2024
ZON.siAktualnoV Hrastniku dokončali Pumptrack

V Hrastniku dokončali Pumptrack

Že ta teden bo otvoritev kolesarskega poligona v Hrastniku. S tem objektom želijo dodati zagon športnemu duhu in omogočiti novim generacijam in športnim entuziastom odlično priložnost za izboljšanje njihovih veščin ter spodbujanje zdravega načina življenja.

“Močno verjamemo, da bo Pumptrack Hrastnik pomemben mejnik v našem lokalnem športnem razvoju,” so prepričani na Občini Hrastnik. Projekt, ki je bil pripravljen skupaj z KRC Hrastnik je kandidiral na razpisu Fundacije za šport, rezultat pa je bilo sofinanciranje v višini 30.000 evrov. Naknadno so na občini pridobili še dobrih 43 tisočakov na razpisu gospodarskega ministrstva in v celoti pokrili investicijo iz razpisnih sredstev.
Pumptrack so postavili v neposredno bližino teniškega igrišča, kjer bi na enem mestu radi zložili tovrstne dejavnosti. Izvajalci projekta si želijo tudi, da bi poligon uporabljale osnovne šole za športne dneve in druge aktivnosti, ki jih imajo izven šolske ustanove.

Potrjeno je, v Hrastniku bo pumptrack do konca leta

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...