-- OGLAŠEVANJE --

V Hrastniku bodo zaposlili turističnega informatorja

-- OGLAŠEVANJE --

KRC Hrastnik je objavil prosto delovno mesto “turistični informator I” za namen opravljanja del v TIC Hrastnik, na terenu in po potrebi v drugih objektih, s katerimi upravlja KRC Hrastnik. 

Za razpisano delovno mesto je z vidika izobrazbe zahtevana najmanj specializacija po višješolski izobrazbi (prejšnja) ali najmanj visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) ali najmanj visokošolska strokovna izobrazba (1. bolonjska stopnja) ali najmanj visokošolska univerzitetna izobrazba (1. bolonjska stopnja); smer turizem. Poleg zelo dobrega znanja angleškega jezika je tudi pričakovano zelo dobro znanje še enega tujega jezika.

Kandidati morajo imeti za seboj vsaj leto dni delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije in opravljeno licenco za lokalnega turističnega vodiča ali turističnega spremljevalca ali turističnega vodiča/spremljevalca pri turistični gostinski zbornici Slovenije.

Kaj novozaposlenega pri KRC Hrastnik čaka?

Dela, ki jih bo izbrani kandidat opravljal, zajemajo:

  • zbiranje, obdelavo, analizo in ažuriranje podatkov o turistični ponudbi
  • sodelovanje pri načrtovanju, usklajevanju in izvajanju skupne turistične lokalne in regijske ponudbe
  • promocijo, trženje, organizacijo, koordinacijo in izvajanje turističnih programov po nalogu direktorja in/ali nadrejenega vodje ter
  • opravljanje drugih nalog, iste ali podobne stopnje zahtevnosti v skladu z zakonodajo, splošnimi akti zavoda, letnega programa, sklepov Sveta zavoda.

Način prijave

Kandidati naj pošljejo prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev v pisni obliki po pošti na naslov Javni zavod za kulturo, šport, mladino in turizem Hrastnik – KRC Hrastnik, Log 3, 1430 Hrastnik ali po e-pošti na naslov info@krc-hrastnik.si

Rok za prijavo na delovno mesto, katerega delovni čas je gibljiv/nestalen, se izteče 22. decembra.

V postopku bodo upoštevane samo pravočasne in popolne prijave. Kandidati bodo o izboru ali neizboru obveščeni pisno najpozneje v 15 (petnajstih) dneh po zaključenem postopku izbire.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --