-- OGLAŠEVANJE --

V Hrastniku bi nov blok s 14 stanovanji lahko začeli graditi jeseni

-- OGLAŠEVANJE --

Že smo poročali o gradnji novega stanovanjskega objekta v Hrastniku, ki bi celo prehitel izgradnjo desetletja pričakovanih stanovanj na Resnici. Podjetje Rudis na kupu pripravlja potrebne papirje in že jeseni bi lahko začeli najprej z rušitvijo, nato pa nadaljevali s samo gradnjo novih stanovanj. 

Manjši stanovanjski blok bo gradilo trboveljsko podjetje Rudis, ki trenutno gradi tudi blok Vila Park v Trbovljah in je v zadnjih letih poskrbelo za največ novih stanovanj v Zasavju – tokrat prvič v Hrastniku. “V Hrastniku Rudis načrtuje izgradnjo manjšega stanovanjskega objekta pod zdravstvenim domom, na mestu nekdanjega vrtca,” je o načrtih za gradnjo pojasnil Andrej Gorjup, direktor Rudisa.  

V objektu načrtujejo izgradnjo štirinajstih sodobnih stanovanj, trenutno pa so v fazi pridobivanja soglasij soglasodajalcev in izdelave projektne dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja. “Gradnja, predvsem pa rušitev obstoječega objekta, bi se lahko začela že v pozni jeseni letos,” je še pojasnil Gorjup.

SORODNI ČLANKI:

Novogradnja v Hrastniku po 20 letih: Vse na dosegu, a skrita v zelenju

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --