-- OGLAŠEVANJE --

V hišni preiskavi so zasegli tablete

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

-- OGLAŠEVANJE --

PP Zagorje

Na območju Litije so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in kršitelju izdali plačilni nalog zaradi neupoštevanja določil o prednosti.

Prav tako na območju Litije so obravnavali kaznivo dejanje groženj. Preiskavo kaznivega dejanja so odstopili krajevno pristojni Policijski postaji Litija v nadaljnjo preiskavo.

Prometna nesreča z materialno škodo in pobegom se je zgodila na parkirišču v Zagorju. Po zbranih ugotovitvah bodo izvedli ustrezen ukrep.

Zopet so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na območju Litije. Udeležencem je bilo tokrat izdano obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

V Litiji so nato obravnavali še eno prometno nesrečo z materialno škodo. Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarna vožnja v cestnem prometu, mu je bilo vozniško dovoljenje odvzeto, odrejen je bil tudi strokovni pregled. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

V Litiji so obravnavali še trčenje v divjad.

Na glavni cesti Litija – Zagorje pa prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je na vozilo padlo drevo. Policisti bodo o prometni nesreči napisali uradni zaznamek.

PP Litija

Neznani voznik osebnega avtomobila je, zaradi nepravilnega premika z vozilom, trčil v parkirano vozilo in pobegnil. Pri tem je nastala materialna škoda. Policisti o tem še zbirajo obvestila, zoper povzročitelja bodo ustrezno ukrepali.

Pri kontroli cestnega prometa so v naselju Sava ustavili voznika, pri katerem je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,82 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so vozniku odvzeli vozniško dovoljenje in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

V Litiji so obravnavali kršitev javnega reda in miru. Zoper kršitelja so uvedli postopek o prekršku.

Dvakrat so obravnavali primer trčenja v divjad v okolici Litije.

V naselju Litija so obravnavali tatvino.

Storilec je v naselju Strmec poškodoval tuje stvari. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. Prav tako so še dvakrat obravnavali poškodovanje tuje stvari v naselju Litija.

Zgodil se je vlom v hišo v okolici Litije, od koder je bil odtujen nakit. Sledi zbiranje obvestil.

Pri kontroli prometa so ustavili voznika osebnega vozila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,66 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Policisti so prijeli prijavo suma na kaznivo dejanje velika tatvina, ki je bilo storjeno v naselju Litija. O tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Sodelovali so pri obravnavi prometne nesreče s smrtnim izidom v bližini naselja Breg pri Litiji.

Obravnavali so tudi prijavo suma kaznivega dejanja nasilja v družini v naselju Litija.

Zgodilo se je še eno trčenje v divjad.

PP Trbovlje

Neznanec je v trgovini v Trbovljah odtujil artikle.

Zaradi glasne glasbe so intervenirali v Trbovljah in kršitelju izrekli opozorilo.

Na parkirišču v Trbovljah so obravnavali poškodovanje pokrova motorja osebnega vozila.

V nočnem času so zaradi glasne glasbe intervenirali na parkirišču v Trbovljah, kjer je občan, pod vplivom alkohola, z glasno glasbo motil nočni red in mir. Ker kljub ukazom s kršitvijo ni prenehal in se je pričel nedostojno obnašati, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje ter izrečena globa.

Občan je na bančnem avtomatu v Trbovljah našel denar. Lastnika pozivajo, da se zglasi na Policijski postaji Trbovlje, kjer ga bo lahko prevzel.

Pri občanu Trbovelj so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo zaradi suma na neupravičeno proizvodnjo in promet s prepovedanimi drogami in nedovoljenimi snovmi. Pri tem so mu bile zasežene tablete, za katere se sumi, da vsebujejo prepovedane sestavine. Po opravljenih analizah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Na območju Trbovelj je občan našel črn mobilni telefon znamke Huawei. Lastnika pozivajo, da se zglasi na Policijsko postajo Trbovlje, kjer ga bo lahko prevzel.

Voznik osebnega avtomobila je, zaradi nepravilnega premika, trčil v parkirano vozilo na parkirišču v Trbovljah.

V nočnem času je neznanec na parkirišču v Trbovljah vlomil v osebni avtomobil in iz notranjosti odtujil različne predmete. Sledi zbiranje obvestil.

PP Hrastnik

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, in sicer zvonca vhodnih vrat.

Nadalje so posredovali pri sporu, ki je prerasel v kršitev javnega reda in miru. Kršitelju so izrekli opozorilo.

V postopku so imeli občana, kateremu je bila zasežena prepovedana droga – hašiš. Snov bo poslana na analizo, po prejetih rezultatih pa sledi prekrškovni postopek.

Ustavili so voznika, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,40 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Vozniku je bila prepovedana vožnja, začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje in izdali globo.

Vozniku osebnega vozila, ki pri sebi ni imel vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo. Vozilo je bilo še neregistrirano, z nameščenimi drugimi tablicami ter brez opravljenega tehničnega pregleda. Sledi prekrškovni postopek.

Ustavili so voznika, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,43 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo, začasno odvzeli vozniško dovoljenje in izdali globo.

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru. Sledi prekrškovni postopek.

Ustavili so voznika električnega skiroja, kateremu so zasegli ročno zvito cigareto, za katero obstaja sum, da je prepovedana droga. Nadalje je bil navedenemu odrejen strokovni pregled, katerega je odklonil. Za oba prekrška sledi prekrškovni postopek.

Zaradi družinskega spora so intervenirali na Dolu pri Hrastniku. Izrečena mu je bila globa.

Na cesti Zidani most-Hrastnik so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Povzročil jo je voznik, ki je vozil po levi strani vozišča. Povzročitelju je bila izrečena globa.

Zaradi prehitre vožnje so vozniku začetniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --