-- OGLAŠEVANJE --

Zaradi prehitre vožnje so vozniku začetniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

-- OGLAŠEVANJE --

PP Hrastnik

Moškemu so zasegli neznano posušeno rastlino, za katero sumijo, da je konopljo. Rastlino bodo poslali na analizo, za tem pa sledi prekrškovni postopek.

Ustavili so voznika osebnega avtomobila in mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,68 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Sledi prekrškovni postopek.

PP Zagorje

Prometna nesreča s pobegom se je zgodila na enem izmed parkirišč v Zagorju. Nastala manjša materialna škoda, policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Še v eni prometni nesreči s pobegom so intervenirali na parkirišču v Zagorju. Tudi v tem primeru je nastala manjša materialna škoda. O dogodkih še zbirajo obvestila.

Obravnavali so sum kaznivega dejanja povzročitve lahkih telesnih poškodb. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

V naselju Podlipovica se je zgodila prometna nesreča, kjer je neznani voznik z vozilom trčil v ograjo stanovanjske hiše in pobegnil. Policisti o dogodkih še zbirajo obvestila.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo na parkirišču v Hrastniku. O dogodku še zbirajo obvestila.

Na Dolu pri Hrastniku je prišlo do prometne nesreče zaradi izsiljevanja prednosti med voznikoma dveh osebnih vozil. Nastala je zgolj materialna škoda. Zoper povzročiteljico vodijo postopek o prekršku.

PP Trbovlje

Pri kontroli prometa so izmerili hitrost vožnje voznika začetnika, ki je v naselju vozil 87 km/h in tako hitrost prekoračil za 37 km/h. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper njega bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Zaradi glasne glasbe so intervenirali v Trbovljah in kršitelju izrekli opozorilo.

Prejeli so prijavo, da je gostinski lokal na območju Trbovelj odprt po obratovalnem času. Pri kontroli so bile navedbe potrjene. O dogodku bodo obvestili pristojno inšpekcijsko službo.

V popoldanskem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med bivšima zakonskima partnerjema. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini še zbirajo obvestila. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Na parkirišču pred gostinskim lokalom je neznanec poškodoval vse štiri pnevmatike na vozilu

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

NEVERJETNO: Projekta trboveljskih dijakov z mednarodno postajo poletela v vesolje

Na Mednarodni vesoljski postaji so astronavti uporabljali program, ki so ga napisali dijaki 2. in 3. letnika Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje. Dijaki...
-- OGLAŠEVANJE --