-- OGLAŠEVANJE --

V Čačku in Rogaški Slatini so zbrali devet medalj

-- OGLAŠEVANJE --

Predzadnji vikend v marcu so imeli člani Karate kluba Trbovlje dvojni program. Udeležili so se 53. Mednarodnega karate turnirja Zlatni Pojas Čačka in mednarodnega turnirja Rogaška Slatina Open 2024.

V Čačku se je v dveh dneh v kategoriji kadetov, mladincev, mlajših članov in članov zbralo 1200 tekmovalcev iz 20 držav. V Srbijo je odpotovalo pet članov Karate kluba Trbovlje. Tekmovalce Vito Audič, Tiana Ovniča, Lana Vozla, Daniela Haralovića in Marka Markuljevića sta vodila trenerja Bogdan in Jernej Simerl. Najboljši rezultat je uspel Tianu Ovniču, ki je v katah pri kadetih osvojil zlato medaljo. Za drugo medaljo v Čačku je poskrbel Daniel Haralović, ki je pri mladincih do 76 kilogramov zasedel tretje mesto. Le zmago od medalje je bila oddaljena Vita Audič pri mlajših članicah do 55 kilogramov, ki je turnir končala na nehvaležnem petem mestu. Marko Markuljević je pri mlajših članih do 75 kilogramov izgubil v tretjem krogu. Lan Vozel je zaključil tekmovanje v prvem krogu pri mladincih do 68 kilogramov.

Mednarodnega turnirja v Rogaški Slatini se je udeležilo 269 tekmovalk in tekmovalcev iz 29 klubov. Trboveljski klub so na tekmovanju zastopali Anea Felić, Anastasija Ljepoja, Ana in Lučka Jazbec, Lana Herman, Din Muminović in Anej Zapotnik. Vodila sta jih trenerja Petra Jerman in Blaž Hribovšek, vlogo sodnice je opravljala Ida Smajlagič. Mladi Trboveljčani so osvojili štiri zlate medalje, zmagovalci Odprtega prvenstva Rogaške Slatine so postali Lučka Jazbec v katah pri mlajših kadetinjah, Anej Zapotnik v katah pri dečkih, Din Muminović v športnih borbah pri malčkih nad 30 kilogramov ter malčice Ana Jazbec, Anastasija Ljepoja in Anea Felić v katah ekipno. Bronaste medalje so osvojili Anea Felić v katah pri malčicah, Ana Jazbec v športnih borbah pri malčicah nad 36 kilogramov in Anej Zapotnik v športnih borbah pri dečkih do 41 kilogramov.

Za trboveljske karateiste še priznanja

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

NEVERJETNO: Projekta trboveljskih dijakov z mednarodno postajo poletela v vesolje

Na Mednarodni vesoljski postaji so astronavti uporabljali program, ki so ga napisali dijaki 2. in 3. letnika Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje. Dijaki...
-- OGLAŠEVANJE --