-- OGLAŠEVANJE --

V blokovskem naselju na voljo neprofitno najemniško stanovanje

-- OGLAŠEVANJE --

V radeški občini je v središču mesta, v bloku poleg enote Vrtca Radeče Biba Baja, za neprofiten najem na voljo stanovanje. Za bivanje v dobrih 56 kvadratnih metrih površine stanovanja bo za mesečno najemnino potrebno odšteti 180 evrov.

Gre za neprofitno stanovanje št. 16, ki se nahaja v 4. nadstropju večstanovanjske stavbe na naslovu Kolenov graben 5 v izmeri 56,48 kvadratnih metrov. Kot so zapisali v objavi, je točkovano z 253 točkami, najemnina v mesecu aprilu 2022, izračunana na podlagi navedenih veljavnih predpisov, pa znaša 180,68 evrov.

Oblikovani bosta dve ločeni prednostni listi:

  • Lista A, za stanovanja predvidena za oddajo v najem prosilcem, ki so glede na socialne razmere po 9. členu Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem (v nadaljevanju: pravilnik) oproščeni plačila varščine;
  • Lista B, za stanovanja predvidena za oddajo v najem prosilcem, ki so glede na določila 10. člena Pravilnika iz predhodne alineje zavezanci za plačilo varščine.

Vloge z dokazilom o plačani upravni taksi naj prosilci oddajajo do vključno 30. maja 2022, in sicer v ponedeljek, torek in četrtek od 7.00 do 15.00, v sredo od 7.00 do 17.00 in v petek od 7.00 do 13.00, v kolikor jih oddajo osebno na vložišču občine Radeče. V primeru pošiljanja priporočeno pa je rok za oddajo ravno tako 30. maj 2022 – v zaprti kuverti na naslov Občina Radeče, Ulica Milana Majcna 1, 1433 Radeče, s pripisom »NE ODPIRAJ – Razpis stanovanje Kolenov graben 5«.

Zainteresiranim je besedilo razpisa kot tudi obrazec vloge na voljo tukaj.

SORODNI ČLANKI:

Občina Radeče oddaja neprofitno stanovanje

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --