31.6 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoIz terase lokala ukradel mize in stole

Iz terase lokala ukradel mize in stole

Policisti so na območju Zasavja minuli vikend poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V petek, okoli 9. ure so obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan.
V nedeljo zvečer so moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo, izveden pa bo ustrezen prekrškovni postopek.
Isti večer so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

PP Trbovlje

V petek je neznani voznik na parkirišču v Trbovljah z vozilom trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi o tem obvestil lastnika oziroma policijo. Policisti o tem še zbirajo obvestila.
V soboto so bili obveščeni o prometni nesreči v Trbovljah, ki se je
pripetila 16. 4. 2021 v večernem času, zaradi nepravilnega premika. Pri tem je nastala materialna škoda. Zoper povzročitelja bo izveden prekrškovni postopek.
V soboto ponoči so zaradi glasne glasbe in vpitja intervenirali v
stanovanjskem bloku v Trbovljah ter kršitelju izrekli globo, ker je s kršitvijo nadaljeval, je bil v nadaljevanju tudi pridržan.

PP Litija

V petek so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, ko je do sedaj neznani storilec razbil steklo na vozilu. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.
V soboto popoldan so obravnavali prometno nesrečo, pri kateri je voznica trčila v ograjo. V nesreči je nastala manjša materialna škoda in so policisti odstopili od ogleda.
V nedeljo so bili obveščeni o poškodovani zapornici na železniškem prehodu iz smeri Jevnice proti Lazam. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila, železniški promet pa je potekal nemoteno.

PP Zagorje ob Savi

V petek so policisti obravnavali kaznivo dejanje tatvine, kjer je do sedaj neznani storilec iz terase lokala odtujil mize in stole. Policisti o tem še zbirajo obvestila.
V soboto dopoldan so obravnavali prometno nesrečo, ki jo je zaradi prekratke varnostne razdalje povzročil voznik osebnega vozila. Policisti so izvedli ustrezen prekrškovni postopek.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...