27.7 C
Trbovlje
ponedeljek, 16. maja 2022
ZON.siŠportTri medalje Trboveljčanom na Pokalu Konjiškega konja 2022

Tri medalje Trboveljčanom na Pokalu Konjiškega konja 2022

V soboto, 7. maja, je Karate klub Seki organiziral 4. Mednarodni karate turnir “Pokal Konjiškega konja 2022”, kjer je nastopilo 550 tekmovalk in tekmovalcev iz 8 držav. Barve Karate kluba Trbovlje so zastopali Daniel Haralovič, Denis Šehič, Kenan Isakovič ter Marko in Uroš Markuljevič. Vodil jih je trener Miha Kovačič. Vlogo sodnika je opravljal Živojin Babič.

Srebrn Uroš Markuljevič (nad 84 kg)

Vsi trboveljski tekmovalci so nastopili v športnih borbah. Za medalje sta poskrbela dvojčka Markuljevič.

Uroš je nastopil v dveh članskih kategorijah in se obakrat zavihtel na zmagovalni oder, tretji je bil do 84 kilogramov in drugi nad 84 kilogramov, Marko je zasedel tretje mesto v kategoriji članov do 75 kilogramov. Nastope so tokrat v prvem krogu končali Daniel Haralovič pri kadetih do 63 kilogramov, Denis Šehič pri mladincih do 61 kilogramov in Kenan Isakovič pri mladincih do 68 kilogramov.

V soboto jih čaka že naslednje tekmovanje, in sicer 2. Pokalna tekma Karate zveze Slovenije, kjer bo nastopilo kar 24 članov Karate kluba Trbovlje.

REZULTATI:

ŠPORTNE BORBE:

Člani do 75 kg: 3. mesto: Marko Markuljevič

Člani do 84 kg: 3. mesto: Uroš Markuljevič

Člani nad 84 kg: 2. mesto: Uroš Markuljevič

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Tekom vikenda vlomili v 8 vrtnih lop in ukradli žago, kosilnice, agregat

Le dobrih 12 ur je minilo - od 20. ure zvečer preteklo soboto in do naslednjega dne, nedelje, do 9. zjutraj, pa so hrastniški...
X