-- OGLAŠEVANJE --

Trčil v parkirano vozilo in pobegnil

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje

Obveščeni so bili o prometni nesreči s poškodbami, ki se je zgodila v četrtek na območju Trbovelj, kjer je voznik kolesa zaradi veje na vozišču padel in se lahko telesno poškodoval.

Na območju Trbovelj so trem osebam zasegli neznano snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo zoper njih izvedli prekrškovni postopek.

V nedeljo so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med očetom in sinom. Po vseh zbranih obvestilih bodo izvedli ustrezen ukrep.

Pri kontroli prometa na območju Trbovelj so ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo ni bilo registrirano in obvezno zavarovano, na vozilu so bile registrske tablice, ki niso pripadale temu vozilu. Zaradi suma, da je voznik vozil pod vplivom prepovedanih drog, mu je bil odrejen hitri test, ki je bil pozitiven, odrejen strokovni pregled pa je odklonil. Vozilo mu je bilo zaseženo, zoper njega pa bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PP Hrastnik

V petek so bili policisti obveščeni o pogrešanju osebe, zaradi česar so s pomočjo gasilcev vstopili v stanovanje, kjer je bila najdena preminula oseba. Smrt osebe ni posledica kaznivega dejanja.

V večernih urah so bili obveščeni o sporu med dvema moškima, ki sta tudi fizično obračunala in bila pri tem lažje poškodovana. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi kaznivega dejanja povzročitev lahkih telesnih poškodb.

Istega večera so bili policisti obveščeni o verbalnem napadu na žensko s strani vinjenega moškega, ki je zmerjal njo in njenega moža. Sledi prekrškovni postopek.

Obravnavali so tatvino registrskih tablic z osebnega avtomobila.

Kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru so obravnavali v nedeljo zjutraj. Zoper kršiteljico vodijo postopek o prekršku.

PP Litija

Na območju Gabrovke je občan v gozdu našel eksplozivna sredstva. O zadevi je bila obveščena pristojna služba, ki je poskrbela za odstranitev predmetov (neeksplodirana ubojna sredstva).

Občan je na območju Litije prijavil poškodovanje fasade na hiši, katero naj bi poškodoval neznani voznik. Policisti so o zadevi napisali urani zaznamek.

Obravnavali so prijavo kaznivega dejanja Nasilje v družini, policisti bodo o zadevi zbrali obvestila in o zadevi obveščali Okrožno državno tožilstvo.

Do kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari je prišlo v soboto na območju Litije. Nastala je materialna škoda v vrednosti 200 evrov na ograji. Policisti bodo o zadevi obveščali Okrožno državno tožilstvo.

Pri kontroli prometa na območju Litije so zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli vozilo. Zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na sodišče.

Intervenirali so v zasebnem prostoru na območju Litije, prijava kršitve po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Zoper kršitelja bo izdan plačilni nalog.

Na območju Litije so še enkrat intervenirali v zasebnem prostoru, kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru ni bilo ugotovljeno.

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje Velike tatvine (poskus vloma) v denarno ustanovo na območju Kresnic. O zadevi bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

Zaradi prijave kršitve po Zakonu o varstvu javnega reda in miru, so znova intervenirali v zasebnem prostoru na območju Litije. Zoper kršitelja bo uveden postopek pri prekrškovnem organu.

Policisti so na območju Gabrovke obravnavali kršitev po Zakonu o zaščiti živali, zoper kršitelja je bil izdan plačilni nalog.

PP Zagorje

Zgodila se je prometna nesreča z materialno škodo, kjer so policist ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda kraja nesreče.

Zaradi prijave kršitve po Zakonu o varstvu javnega reda in miru, so intervenirali v zasebnem prostoru na območju Zagorja. Zoper kršitelja bo uveden postopek pri prekrškovnem organu.

V nedeljo so obravnavali prometno nesrečo, kjer je neznani voznik na parkirišču trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi nudil podatke. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Z ukradenim vozilom, brez izpita, za povrh pa še pijan in zadet pobegnil policistom, nato pa trčil v objekt

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --