-- OGLAŠEVANJE --

Pred lokalom so mu zasegli nevarne predmete

-- OGLAŠEVANJE --

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je z ostrim predmetom poškodoval lak na vozilu, obvestila še zbirajo.

Od najditelja so v torek prejeli bankovec, ki ga je našel v bankomatu.

Obravnavali so kaznivo dejanje nasilja v družini. Sledi zbiranje obvestil in podaja kazenske ovadbe zoper storilca.

Na Dolski cesti je prišlo do kaznivega dejanja tatvine drv.

Obravnavali so poskus vloma v stanovanjsko hišo v Zagorju, kjer je nastala samo materialna škoda, storilec pa ni ničesar odtujil.

PP Zagorje ob Savi

Na območju Trojan so policisti zaznali črno odlagališče odpadkov. O zadevi so obveščali pristojni medobčinski inšpektorat.

Med vožnjo s skirojem je v Zagorju občana napadel pes sprehajalca in ga ugriznil v predel noge. Zoper lastnika psa sledi ustrezen ukrep skladno z določili Zakona o zaščiti živali.

O najdbi denarnice z vsebino na območju Zagorja so bili obveščeni v sredo. Denarnico so vrnili lastniku.

Prometni nesreči z manjšo poškodbo se je zgodila na območju Kisovca. Policisti so  udeležencema izdali obvestilo o odstopu.

V četrtek zjutraj so bili obveščeni o nepravilno parkiranih vozilih na območju Zagorja. Policisti so na dve nepravilno parkirani vozili izdali obvestilo o prekršku.

V večernem času se je v Zagorju zgodila prometna nesreča z materialno škodo. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj nesreče vozil pod vplivom alkohola (1.05 mg/l v izdihanem zraku), zaradi česar mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Izdan mu je bil plačilni nalog – povzročitev prometne nesreče. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil podan predlog na pristojno sodišče.

PP Trbovlje

V jutranjem času se je na parkirišču pred večstanovanjsko zgradbo v Trbovljah zgodila prometna nesreča zaradi nepravilnega premika voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v parkiran osebni avtomobil. Zoper povzročitelja bo izveden prekrškovni postopek.

V popoldanskem času se je pripetila prometna nesreča, kjer je otrok s kolesom zapeljal iz ceste in nato z vožnjo nadaljeval po površini, ki ni namenjena za promet vozil (stopnice). Pri tem je padel in se poškodoval. Pri vožnji ni uporabljal zaščitne kolesarske čelade.

Občanka je prijavila, da je neznanec brez njene vednosti opravil spletni nakup z njeno plačilno kartico in jo pri tem oškodoval za nekaj sto evrov.

Dvema osebama so policisti na območju Trbovelj zasegli neznano snov za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo zoper njiju izvedli prekrškovni postopek.

Obveščeni so bili o sumu zanemarjanja mladoletnih oseb. V primer je aktivno vključen pristojni Center za socialno delo. Po vseh zbranih obvestilih bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno tožilstvo.

V večernem času so bili obveščeni o tatvini artiklov v manjši vrednosti iz trgovine v Trbovljah, ki jo je izvršil neznanec.

V nočnem času so intervenirali pred gostinskim lokalom v Trbovljah, kjer naj bi se nahajal moški, ki je imel pri sebi nevarne predmete. Le-te so mu zasegli, zoper njega pa vodijo postopek o prekršku.

Z ukradenim vozilom, brez izpita, za povrh pa še pijan in zadet pobegnil policistom, nato pa trčil v objekt

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --