20.3 C
Trbovlje
ponedeljek, 15. avgusta 2022
ZON.siAktualnoTrboveljčanka Nina skoraj ostala brez dokumentov

Trboveljčanka Nina skoraj ostala brez dokumentov

“Na vikend oddihu v Bohinju sem dokumente – da jih ne bi prenašala po celem Bohinju ali ponesreči celo izgubila – pustila v apartmaju. Za vsak slučaj sem jih skrila pod deko v garderobni omari. Vikend je hitro minil in v nedeljo dopoldne smo spakirali in potovalke odnesli v avto, enega izmed dveh avtov še pustili pred apartmajem in se še zapeljali do jezera … Ob povratku smo vzeli še drugi avto in se odpeljali proti domu … Med vožnjo je pogovor nanesel na vprašanje, ali smo vse vzeli iz apartmaja in takrat sem dobila preblisk, da nimam dokumentov,” prigodo, kako človeška pozabljivost hitro lahko prekriža načrte na dopustu, v smehu pripoveduje Trboveljčanka Nina. Družba je bila takrat še blizu Bohinja, zato so se vrnili in se lotili iskanja. Pogledali so vsepovsod, le tam, kjer bi morali ne. Vse do zadnjega, ko se je Nini le posvetilo. K sreči.

“Še vedno pade šala, če sem kaj skrila kam, preden gremo domov,”

dodaja. A kaj, ko imamo prav Zasavci enega najboljših podjetij na svetu, ki nam takšne nevšečnosti med dopustovanjem lahko prihrani. Raje se izgubljajte v neznanem mestu, kot da izgubite denarnico ali prtljago, pravijo v trboveljskem Chipolu, kjer razvijajo Chipolo Spot linijo izdelkov, ki pomaga najti založene in izgubljene predmete.

Si predstavljate, da vaše ključe, denarnico in dokumente išče nekaj tisoč uporabnikov. Ni vrag, da jih ne bi našli!

Ob tem je Chipolo povezan tudi v Find My mrežo, ki jo sestavljajo vsi Applovi uporabniki po vsem svetu in s skupnimi močmi zaznavajo izgubljene predmete. Se sliši neverjetno? Pa v resnici ni. “Če pa prtljago ali potni list slučajno izgubite, vam bodo na pomoč priskočili uporabniki Find My mreže. Kako? Na svojem iPhonu označite predmet kot “izgubljen” in aplikacija vas bo obvestila, ko bo šel mimo nje kak drug uporabnik Applove naprave in bo s tem posodobil lokacijo predmeta,” pojasnjujejo v podjetju in zatrjujejo, da ste zaradi Find My mreže lahko na počitnicah povsem brez skrbi, saj mrežo tvori več sto milijonov Applovih naprav po vsem svetu, zato je verjetnost, da bo kakšen uporabnik šel mimo vašega izgubljenega potnega lista, denarnice ali kovčka, resnično velika.

Chipolo je sicer letos lansiral drugi produkt, ki deluje ekskluzivno z aplikacijo Apple Find My. Gre za Chipolo CARD Spot – iskalnik denarnic, ki je kartične oblike in se popolnoma prilega denarnici. Skupaj s prvim, ki so ga izdali lansko pomlad – Chipolo ONE Spot iskalnikom ključev, so tako oblikovali Spot linijo, ki vam pomaga najti prav tisti izdelek, ki vam v vsakdanjem življenju, predvsem pa na dopustu, dela največ preglavic. Sploh tistim, ki doma še nekako ključe in pomembne stvari odlagajo vedno na isto mesto, na dopustu v apartmaju, prikolici, avtodomu ali šotoru pa so enkrat na omarici, drugič na mizi, tretjič v avtu, dokumenti pa “skrbno zakopani” pod kakšnim kupom oblačil, podobno kot v primeru naše bralke Nine iz Trbovelj.

Vas je kdaj zanimalo, kje potuje vaš kovček?

Njena zgodba se je sicer srečno končala, ker so se na dokumente spomnili še v bližini počitniške lokacije, povsem drugačen stres pa človek doživlja, če potuje dlje, predvsem z letalom, ki je zaradi zmede na letališčih in zamud letal lahko že samo po sebi kaotično. Za preventivo pred izgubljenimi dokumenti ali prtljago tako lahko Chipolo ONE Spot namestite na kovček ali torbo, Chipolo CARD Spot pa na dokumente ali v denarnico. “Chipolo Spot izdelki so preprosti za uporabo, saj lahko v aplikaciji vedno preverite, če so potni list, denarnica in kovček še z vami,” pojasnjujejo v Chipolu, kjer so za dopustniške dni pripravili Spot potovalni komplet, ki vključuje en Chipolo ONE Spot obesek in dve kartici Chipolo CARD Spot. To je dovolj, da se lahko brezskrbno potepate po svoji izbrani počitniški destinaciji, svetujejo v trboveljskem podjetju Chipolo.

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

SORODNI ČLANKI:

Trboveljski Chipolo ima nov produkt, ki deluje z Applovo aplikacijo Find My

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavci še vedno največ na Hrvaško

Prejšnji teden smo objavili anketo in vprašali naše bralce, kje so ali kje bodo letos dopustovali. Prav nič presenetljivo ni, da je več kot...
X