23.6 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.siAktualnoTrboveljčani so se prilagodili razmeram in vzpostavili "nakup iz naslonjača"

Trboveljčani so se prilagodili razmeram in vzpostavili “nakup iz naslonjača”

Trboveljska Avtohiša Malgaj, kjer se je zgodba pravzaprav začela že s popravljanjem kočij takšnega leta ne pomni. Pa vseeno –  v vseh obdobjih in časih so se prilagodili in poskrbeli, da je vožnja varna in vozila kot iz škatlice. In tudi tokrat ni prav nič drugače.

Delovanje servisa za nujna vozila in vse, ki nujno potrebujejo vozilo poteka nemoteno že celo leto. Pripravili so tudi vsa vozila, katera so potrebovala redni servis ali pomoč mojstrskih rok, da motorji spet predejo po taktu.

MALGAJ NOVOST: Nakup iz naslonjača

Z zaprtjem občinskih meja in zaradi ostalih ukrepov, ki otežujejo vsakdan, so se odločili svojim kupcem stopiti naproti. Že nekaj časa varno in odgovorno poteka brezstični nakup novih in rabljenih vozil. Ker je ekipi Malgaj jasno, da so vozila v teh časih nujno potrebna in da je nakup rabljenega vozila vendarle za kupca bolj rizičen, so se odločili za popolno novost.

Če nimate časa, ali možnosti, da bi se odpravil iz enega kraja v drugega in si vozilo dobro ogledali, vam to pri Malgaju omogočijo kar iz toplega zavetja doma.

Vsak dan preko 100 rabljenih vozil različnih znamk, bogata izbira vozil, več vozil s štirikolesnim pogonom in še in še

Kako nakup iz naslonjača deluje?

Pokličete v njihov prodajni salon in s prodajalcem poiščete vozilo primerno za vas. Na parkiriščih v Gabrskem namreč vsak dan čaka več kot 100 rabljenih vozil, ki so servisirana, tehnično brezhibna, očiščena in pripravljena na nove lastnike. S prodajalcem se povežete preko video klica (viber) in opravili boste temeljiti pregled vozila, morda celo dveh – če se težko odločite. Tako boste vozilo, ki vas zanima v živo pregledali »od glave do pete« ali bolje rečeno od podvozja do strehe – brez, da bi sploh stopili iz stanovanja.

Pokličete lahko vsak delovnik med 9. in 17. uro na telefon 03/56-33-151 ali pošljite sporočilo na: Prodaja.vw.trb@malgaj.com.

Seznam rabljenih vozil, ki jih prodajajo, najdete na spletu www.malgaj.com, za vaš jagodni izbor pa lahko opravite video klic in, če se boste odločili za nakup, vam bodo pred prihodom vozilo pripravili. Plačate, uredite zavarovanje in registracijo in že se lahko varno odpeljete na pot.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč