14.7 C
Trbovlje
ponedeljek, 18. oktobra 2021
ZON.siAktualnoTrboveljčanom nagrada za edinstveno vsebino

Trboveljčanom nagrada za edinstveno vsebino

Nagrada za Najboljši muzej gre v Trbovlje. V okviru dogodka Dobrodelni dan, ki bo jutri na Bledu, bo potekala tudi razglasitev Turistične patrulje.

4. dritl navdušil z edinstveno vsebino

Nagrado si je priboril 4. dritl, virtualni muzej rudarstva, ki je pod okriljem Delavskega doma Trbovlje pričel delovati junija letos. S svojo edinstveno vsebino je namenjen vsem starostnim skupinam, v dobrih treh mesecih delovanja pa je medse sprejel že več kot dva tisoč obiskovalcev iz vsega sveta.

“Veseli in ponosni smo, da gre ta laskavi naziv v Trbovlje. To je znak, da smo na dobri poti in da je bilo naše dosedanje delo opaženo ter da se Trbovlje prebujajo,” pravi Vesna Jesih iz Delavskega doma Trbovlje. “Vedeli smo, da sodelujemo v Turistični patrulji, nismo pa vedeli, kdaj in kdo pride na ogled. Tako smo skupino, ki so jo sestavljali tuji turisti, Španci, sprejeli kot vse ostale goste.” In jih več kot očitno navdušili.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Druga akcija: kri komunalcev za soljudi

Zaposleni na Komunali Trbovlje so že drugič združili moči v skrbi za sočloveka – leta 2019 se jih je kar 17 pridružilo skupni krvodajalski...