today-is-a-good-day
8 C
Trbovlje
četrtek, 29. februarja 2024
ZON.siAktualnoTrboveljčanom nagrada za edinstveno vsebino

Trboveljčanom nagrada za edinstveno vsebino

Nagrada za Najboljši muzej gre v Trbovlje. V okviru dogodka Dobrodelni dan, ki bo jutri na Bledu, bo potekala tudi razglasitev Turistične patrulje.

4. dritl navdušil z edinstveno vsebino

Nagrado si je priboril 4. dritl, virtualni muzej rudarstva, ki je pod okriljem Delavskega doma Trbovlje pričel delovati junija letos. S svojo edinstveno vsebino je namenjen vsem starostnim skupinam, v dobrih treh mesecih delovanja pa je medse sprejel že več kot dva tisoč obiskovalcev iz vsega sveta.

“Veseli in ponosni smo, da gre ta laskavi naziv v Trbovlje. To je znak, da smo na dobri poti in da je bilo naše dosedanje delo opaženo ter da se Trbovlje prebujajo,” pravi Vesna Jesih iz Delavskega doma Trbovlje. “Vedeli smo, da sodelujemo v Turistični patrulji, nismo pa vedeli, kdaj in kdo pride na ogled. Tako smo skupino, ki so jo sestavljali tuji turisti, Španci, sprejeli kot vse ostale goste.” In jih več kot očitno navdušili.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

14 let po diagnozi je Trboveljčanka Ela še vedno edina v Sloveniji

Pred sedemnajstimi leti, ko se je, sredi hladnega februarskega dneva rodila, je bila Ela zdrava deklica, težka skoraj 4 kilograme in glasna, kot da...