-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljčani iščejo častnega občana

-- OGLAŠEVANJE --

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva “častni občan” in “prvojunijske nagrade” v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva, združenja, politične stranke, krajevne skupnosti in druge organizacije.

Lansko leto nagrade niso bile podeljene

Občinski svet Trbovlje zbira predloge za podelitev naziva “častni občan” in “prvojunijske nagrade”. Naziv častnega občana podelijo posameznikom, ki s svojim življenjskim ali večletnim delom in aktivnostmi predstavljajo izjemne zasluge in imajo trajen pomen za razvoj, blaginjo in ugled občine Trbovlje ter s tem tudi njene prepoznavnosti. Izjemoma ga lahko iz enakih razlogov prejmejo tudi državljani drugih držav. Prvojunijsko nagrado podeljujejo občanom Trbovelj za nadpovprečno uspešno delo ter uveljavitev na različnih področjih družbenega in gospodarskega življenja. Tudi za izjemne posamične dosežke občanov, ki so s svojim avtorskim delom ali z drugimi dejanji prispevali k razvoju, ugledu in k uspehu občine Trbovlje.

Omenjena nagrada se ne podeljuje za dosežke na kulturnem in umetniškem področju. Nagrado in naziv so nazadnje podelili v letu 2022.

Razpisna dokumentacija in obrazci so objavljeni na spletni strani Občine Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva, združenja, politične stranke, krajevne skupnosti in druge organizacije do 25. marca 2024.

Trboveljčani v Petrinji: “Česa tako pretresljivega še nismo videli.”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj lahko predlagate bodoče nagrajence

Priznanja Občine Zagorje ob Savi se ob avgustovskem občinskem prazniku podeljujejo posameznikom, podjetjem, zavodom, organizacijam ter društvom, ki so s svojim delom pomembno prispevali...
-- OGLAŠEVANJE --