-- OGLAŠEVANJE --

Trajbi v dveh mesecih izposojen 100krat

-- OGLAŠEVANJE --

Po začetni porodnih krčih, ki jih je imel sistem Trajbi – ali bolje rečeno po vandalih, ki so se brezbrižno znesli nad novo električno pridobitev mesta je sistem Trajbi ob letošnjem občinskem prazniku znova oživel.

V skoraj dveh mesecih je prvi sistem izposoje električnih koles v Zasavju zabeležil okrog 100 izposoj koles. Največkrat se kolesarji odločijo za uporabo kolesa na postaji pri Mladinskem centru, po številu izposoj sledi lekarna, mestni park in železniška postaja. Na vzpon izposoje električnih koles pa naj bi v Trbovljah vplival zaključek kolesarske povezave po celotnem mestu: »Pričakujemo, da bo sistem Trajbi v popolnosti zaživel v naslednjem letu, ko bo po celotni dolini urejena kolesarska steza, v okviru katere bodo zgrajene tudi nove nadstrešnice in kjer bo dobrih 6 km kolesarskih poti povezovalo celotno dolino in mesto ter tako omogočalo dnevno migracijo občanov na trajnosten način,« so prepričani na Občini Trbovlje.

V Trbovljah kmalu 6,5 kilometrov kolesarskih površin

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --