-- OGLAŠEVANJE --

Tragična prometna nesreča na Izlakah

-- OGLAŠEVANJE --

Danes, nekaj po 5. uri je v kraju Orehovica prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec.

Po do sedaj znanih podatkih je bilo ugotovljeno, da je 22-letni pešec hodil po napačni strani ceste ter nenadoma stopil pred vozilo 36-letnega voznika, ki se je peljal iz smeri Izlak proti Trojanam. Voznik je trčil v pešca, ki je utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl.

Policisti so skupaj z dežurno preiskovalno sodnico in državno tožilko opravili ogled kraja nesreče, nadaljujejo pa še z ugotavljanjem vseh okoliščin in bodo po vseh znanih dejstvih o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

________________
Poziv:

Pri obravnavi nesreče je bilo ugotovljeno, da je neposredno pred samo prometno nesrečo iz smeri Trojan  proti  Izlakam pripeljal voznik ali voznica osebnega avtomobila,  kateri je udeležencu prometne nesreče večkrat posvetil (“pobledal”) s snopom dolgih luči.

Da bi razjasnili okoliščine prometne nesreče naprošajo menjenega voznika/voznico  osebnega avtomobila, da pokliče na tel št. 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko 01 583 88 20.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --