0.4 C
Trbovlje
petek, 8. decembra 2023
ZON.siAktualnoTo je eden največjih dogodkov, kar jih lahko v športu organiziramo

To je eden največjih dogodkov, kar jih lahko v športu organiziramo

Da je predtekmovanje za Evropsko ekipno prvenstvo v namiznem tenisu za Hrastnik zelo pomemben dogodek in ogromen projekt – »eden največjih kar jih lahko organiziramo v športu,« meni nekdanja športnica, zadnje desetletje pa selektorica ženske namiznoteniške reprezentance Hrastničanka Vesna Ojsteršek.

Nastopil bo tudi eden najboljših igralcev – Hrastničan Darko Jorgić

Na dvodnevnem športnem dogodku pa bo nastopil tudi hrastniški as Darko Jorgić, ki je na zadnjih Olimpijskih igrah dosegel najboljši slovenski rezultat, trenutno pa se uvršča med 10 najboljših igralcev namiznega tenisa na svetu.

V Športni dvorani v Hrastniku bo slovenska izbrana vrsta igrala z reprezentanco Ukrajine. Dogodek bo na vrsti v sredo 7. decembra ob 18.30 (3. krog) in v četrtek, 8. decembra ob 17. uri (4. krog). Karte so že naprodaj v Turistično informacijskem centru (na tržnici), lahko pa jih boste kupili tudi na blagajni na dan dogodka (odrasla 5 evrov, otroška 2 evra).

 

Takšen dogodek sodi v Hrastnik, je prepričan direktor KRC-a Miha Mirt, saj je »ping pong« tudi v Hrastniku doma. Poleg glavnega igralca iz Hrastnika prihaja že prej omenjena selektorica ter tudi njena sestra Andreja Ojsteršek Urh, ki trenira enega najbolj uspešnih igralcev – hrastniški ponos Darka Jorgića.

Bogdan Gabrovec, Marjan Hribar, Andreja Ojsteršek Urh, Darko Jorgić, Marko Funkl, Tomaž Barada

Tovrsten dogodek je v Hrastniku že bil pred leti, se spominja Vesna Ojsteršek, ko je slovenska ženska reprezentanca nastopila proti Švici. »Dvoboj mi je ostal v lepem spominu. Ne samo zaradi slovenske zmage, ampak tudi, ker je bila naša športna dvorana nabito polna.« Naj bo tako tudi jutri, še doda naša sogovornica, ki si želi še več mladih navdušencev za »malo belo žogico«. Zakaj pa ne bi v Hrastniku vrhunsko športno kariero začel še kakšen športni šampion ali šampionka.

Nagradna igra za BREZPLAČNE vstopnice

Danes bomo na FB strani ZON – Zasavske onlajn novice objavili nagradno igro, s katero si lahko priborite 3x 2 vstopnici za namiznoteniški mednarodni športni dogodek. Spremljajte nas tudi na Facebooku. 

 

USPEH KARIERE: Darko Jorgić je evropski podprvak v namiznem tenisu

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Župan zahteva ukrepe, sicer bo predlagal razrešitev direktorice

Da je stanje resno, so bili tokrat več kot enotni vsi svetniki zagorskega občinskega sveta. Stanje v ZD Zagorje je vse slabše, javnost pa...