-- OGLAŠEVANJE --

“Tamlada” spreminja klasična potovanja v neverjetne izlete za dušo

-- OGLAŠEVANJE --

Sorazmerno sveža turistična agencija, ki deluje pod okriljem družinske več desetletne tradicije prevozniškega podjetja Ruditurs. »Tamlada« bi lahko rekli, je s svojo idejo o drugačnih izletih kot jih ponuja večina agencij na trgu, spremenila miselnost o potovanjih. Slađana Grm je potnikom ponudila izlete za dušo, pri pripravi pa je izhajala iz sebe. Dodatna dobra novica za naše bralce pa – odhodi avtobusov iz Zasavja. 

Kot pravi hit sta se izkazala izleta Toskana in Bosna – za dušo seveda ter Retreat na Krku. Tudi sama kot redna obiskovalka izletov, je simpatična Litijanka vse prilagodila počutju in užitku.

V Toskani spijo v idiličnem samostanu, v Bosni sredi vasi v družinskem resortu

Nobenih skritih stroškov, vstopnine vključene in ni prijavnine.

Najprej gre za skrbno izbrano lokacijo bivanja. V Toskani je poiskala čaroben samostan, ki sprejme le manjše število obiskovalcev. Ti pa lahko uživajo v vsej lepoti vrtov in okolice, kjer se nahaja. V Bosni je za prenočitev izbrana lokacija v centru male vasice, daleč izven velikih mest. Resort, za katerega skrbijo v družinsko vodenem podjetju, kjer se posvetijo vsakemu posamezniku.

Tudi letošnji 1. maj bo v znamenju skritih kotičkov Bosne, ki še vedno ohranjajo robustnost nekdanjega režima in po drugi strani mile, neokrnjene narave, ki še ni prišla na seznam masovnega obiska turizma.

Seveda so vključeni izleti, a nič ne gre »na knap«. »Želim, da potniki veliko vidijo in doživijo, ampak da nekaj dobro vidiš, si moraš vzeti čas. Utrip mesta začutiš, ko se ustaviš, spiješ kavico. Ne, ko brezglavo hitiš iz ene točke na drugo.« In prav v tem so njeni izleti tako posebni. »Ali pa, ko malce skreneš iz predvidene poti in občuduješ lepote narave.«

Avtobusi iz Zasavja, že ta mesec Bosna za dušo

Izletniki, ki se bodo zadnjega aprila (30. 4. do 2. 5.) odpravili s sodobnim avtobusom iz Zasavja na jug, bodo navdušeni tudi nad nepozabno vožnjo po divjini z džipi. Poleg polpenziona v modernem resortu, program vključuje še Titovo pečino in bunker ter obisk Etno parka in jagodnega nasada.

Izleti, kjer ne hitijo

Slađana se je odločila, da bodo potnikom ponudili največ in to brez skritih doplačil. So ena redkih, če ne edina agencija, ki nima prijavnine. V ceno so vključene takse in vstopnine, avtobusni prevoz pa opravljen z modernimi in kakovostnimi avtobusi.

Poleg Bosne za dušo trenutno zbirajo še prijave za junijski nočni Gardaland, kjer avtobus odpelje iz Zasavja. In prav tako, plačila prijavnine ni. (Izlet najdete TUKAJ!)

Programi so prilagojeni posameznikom, vključujejo pa veliko doživetij. In tokrat ne govorimo le o obkljukanih destinacijah na zemljevidu, temveč o posebnih trenutkih, kulinaričnih užitkih in brezskrbnem in umirjenem potovanju.

Več informacij: ruditurs.si, Facebook, ta.ruditurs@gmail.com in 031 709 499 (Slađana)

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

Podjetnica, ki je v Zasavju združila najboljše v svojo turistično agencijo

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

NEVERJETNO: Projekta trboveljskih dijakov z mednarodno postajo poletela v vesolje

Na Mednarodni vesoljski postaji so astronavti uporabljali program, ki so ga napisali dijaki 2. in 3. letnika Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje. Dijaki...
-- OGLAŠEVANJE --