-- OGLAŠEVANJE --

Podjetnica, ki je v Zasavju združila najboljše v svojo turistično agencijo

-- OGLAŠEVANJE --

Začela je kot pomoč v družinskem podjetju. Pač še ene pridne roke zraven. Pa niti slučajno ni pri tem ostalo. Mladenka, ki je bila v Zasavju sicer prišlek je v ustaljenem delu avtobusnega prevozništva dodala svojo strast – turizem. In tako našla svoje poslanstvo –  ne službo, temveč način življenja.

Iz Ljubljane jo je ljubezen pripeljala v Litijo, kjer je v družinskem podjetju Rudi Turs pričela kot administratorka v prevozništvu. »Kar je bilo sprva služba, je hitro preraslo v strast, saj sem se zavedla, da sanjska služba ne obstaja sama po sebi. Vsakdo si jo mora ustvariti sam!« navdušeno opisuje svoje delo Slađana Grm, ki je nedavno pričela z lastno turistično agencijo.

Dolgoletna tradicija s pridihom mladostne energije

Odlična povezava avtobusnih prevozov in turističnih izletov ter potovanj je sedaj razširjena v dve podjetji. Pa čeprav je korona pošteno zagodla turizmu, je Slađana optimistična. »Ko enkrat okusiš čar večdnevnega potovanja ali samo enodnevnih izletov, kjer je prisoten samo smeh, uživanje, možgani na off in predvsem dobra energija, ti tega užitka tudi virus ne more vzeti.«

Naša sogovornica je še vedno tesno povezana s podjetjem Rudi Turs, ki izvrstno dopolnjuje njeno turistično dejavnost. Cilj naše agencije je, da se vrtijo kolesa naših domačih avtobusov in da so stranke deležne brezhibne in odlične storitve. Sodelujemo tudi z drugimi agencijami in prevozniki, verjamemo, da se moramo med seboj podpirati in si pomagati.

Poleg preverjene ponudbe jih odlikuje tudi hitra odzivnost, konkurenčne cene in osebni pristop.

“Že 30 let skrbimo, da je pot do cilja prijetno doživetje.”

Uigrana ekipa iz Šmartnega skrbi, da je pot – pa naj bo ta v manjši družbi prijateljev, večji skupini sodelavcev ali sošolcev – po Sloveniji in Evropi, prijetna. Njihove avtobuse, ki so turistični, brezhibni, v katerih je poskrbljeno za varnost in udobje boste prepoznali s simpatičnim žigom “Greetings from Slovenia”.

Že pripravljajo jesenska doživetja

Po izkušnjah sodeč so najbolj popularni enodnevni izleti, razna romanja in duhovna sproščanja – ljudje so veliko pod stresom in potrebujejo nekaj za dušo, je prepričana Slađana.

V zadnjih letih je mladenka pripravila vrsto izletov tudi za mlajše generacije – osnovne šole in srednje šole. Velik plus je njihova povezava agencije z avtobusnimi prevozi, kjer vedo, da bo šofer potnike sprejel nasmejan, da bosta z vodičem uigrana ekipa in se bosta oba prilagajala željam in potrebam izletnikov.

Grmova za jesen že pripravlja nove izlete. Obeta se magično potovanje v Toskano v mesecu oktobru in kmalu tudi novost izletov v sodelovanju z lokalno organizacijo.

Več o izletih in potovanjih najdete na www.ruditurs.com ali se oglasite osebno k Slađani (Breg pri Litiji 53, 1270 Litija). Dosegljiva je tudi na ta.ruditurs@gmail.com ali na 031 709 499. Pa le povejte, da ste jo videli na spletnem portalu:)

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Soseda sta se tako sprla, da je posegla policija

PP Zagorje ob Savi: - v petek so obravnavali spor med partnerjema v zasebnem prostoru. Policisti so po vseh zbranih obvestilih kršiteljema izrekli globo. - Spor...
-- OGLAŠEVANJE --