19.8 C
Trbovlje
ponedeljek, 27. septembra 2021
ZON.siAktualnoSvetnica odstopila

Svetnica odstopila

Leana Tomič ni več občinska svetnica Liste za naše Trbovlje, so njenemu odstopu v ponedeljek pritrdili občinski svetniki.

Nadomestni mandat so svetniki s 23 glasovi za in brez glasu proti podelili Maji Krajnik, ki je Tomičevo že zamenjala v občinskem svetu. Govorice, ki so krožile že nekaj časa, da Tomičeva in županja Jasna Gabrič vse težje sodelujeta, obe vztrajno zavračata.

Zavrnili govorice o sporu

Leana Tomič, foto: Linkedin

“Moje načelo je, da se z nečim ukvarjam 100 % in z navdušenjem ter polno predanostjo. Žal zaradi svojih osebnih obveznosti, ker imam dva šoloobvezna sinčka, ki me vsak dan bolj potrebujeta, zahtevne službe v Ljubljani in študija nisem uspela več usklajevati vseh dolžnosti, ki sem jih imela v komisijah in občinskem svetu, zato se mi je zdelo pravično, da svoje mesto odstopim kolegici, za katero verjamem, da bo s polno zavzetostjo opravljala vse dolžnosti kot občinska svetnica,” je odstop pojasnila Leana Tomič, ki je hvaležna vsem, da je sodelovala v občinskem svetu in si nabirala dragocene življenjske izkušnje.

Jasna Gabrič

Gabričeva pa je pred dnevi na svoj Facebook profil celo zapisala: “Naša Leana Tomič je še vedno z nami. Je človek, ki puške ne vrže kar tako v koruzo, zato se je lotila novih in še težjih izzivov, in sicer študija. Kolikor jo poznam, vem, da bo tudi to uspešno opravila ter da bova še naprej stali druga drugi ob strani ter sodelovali dobro kot do sedaj.”

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Je to mogoče? V Zasavju so se covid številke “ustavile”

Še teden nazaj smo poročali, kako je število okužb v Zasavju drastično poskočilo. Povsem drugačna slika je danes. Od zadnjega tedna je le 7...