1.7 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.siAktualnoŠtudente in dijake vabijo, da bi prakso opravili v Hrastniku

Študente in dijake vabijo, da bi prakso opravili v Hrastniku

Turistično informacijski center Hrastnik vabi v svoje vrste dijake in študente k praktičnemu usposabljanju za delo v turizmu. 

Pogoj za opravljanje delovne prakse je izobraževanje v smeri turizma. Izbrali bodo dva dijaka in dva študenta, ki bodo praktično usposabljanje lahko opravljali v času od 20. 3. do 30. 11. 2023.

Praktikant bo v celotnem obdobju imel podporo mentorja in bo imel priložnosti sodelovati pri organizaciji različnih prireditev in sejmov. Spoznal bo, kako poteka direktna komunikacija s strankami in posredovanje informacij potencialnim gostom preko interneta, telefonsko ali pisno. Sodeloval bo pri oblikovanju turistično informacijskih materialov in oglaševanju na socialnih omrežjih. Sprejemal turistične skupine in spremljal turističnega vodnika. Spoznal bo tudi, kako poteka fizična in spletna prodaja lokalnih ponudnikov in opravljal ostala dela po navodilih direktorja oziroma mentorja.

Tina Šmit

Poleg praktičnega usposabljanja pa iščejo tudi kandidata za delo preko študentske napotnice, možnosti redne zaposlitve pa v tem trenutku ni, pove Tina Šmit iz Turistično informacijskega centra Hrastnik.

Zainteresirani kandidati lahko pošljejo svojo prošnjo skupaj s priloženim življenjepisom na e-naslov: tic@visithrastnik.si, do vključno 28. februarja 2023. Pri izbiri bodo imeli prednost kandidati s stalnim prebivališčem v Občini Hrastnik.

Kmalu odprti za turiste

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...