9.8 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoStrateška nagrada za ZD Radeče

Strateška nagrada za ZD Radeče

Zdravstveni dom Radeče je danes prejel strateško nagrado Horus 2020 v kategoriji neprofitne pravne osebe mikro/majhne organizacije. Nagrado je že 12. leto zapored podelil Inštitut za razvoj družbene odgovornosti – IRDO. Slavnostna razglasitev je potekala virtualno.

V imenu Zdravstvenega doma Radeče je na dogodku sodeloval direktor Franci Čeč. “Na področju družbene odgovornosti bomo delali še naprej. Smo v zadnji fazi pridobivanja certifikata družbeno odgovorna organizacija. Verjamem, da je potencial za razvoj na področju družbene odgovornosti tudi v zdravstveni stroki in da se bodo za kandidiranje za nagrado Horus v prihodnje v večji meri odločale tudi zdravstvene organizacije,” je na dogodku dejal Čeč. Nagrado – kipec Marike in Marka Pogačnika – bodo v ZD Radeče prinesli predstavniki IRDO.

“Zdravstveni dom Radeče je prikazal veliko zavezanost k družbeni odgovornosti in trajnostnem razvoju prav na vseh ključnih področjih družbene odgovornosti. Posebej izpostavljamo vključevanje v skupnost, ki je res vzorna… Organizacija ima razdelano strategijo družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja, hkrati pa se zaveda, kje so še priložnosti za izboljšave,” so zapisali člani ocenjevalne komisije.

Zabojnik postavili tudi v Radečah, danes prispejo testi

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...