16 C
Trbovlje
četrtek, 13. maja 2021
ZON.siAktualnoStrateška nagrada za ZD Radeče

Strateška nagrada za ZD Radeče

Zdravstveni dom Radeče je danes prejel strateško nagrado Horus 2020 v kategoriji neprofitne pravne osebe mikro/majhne organizacije. Nagrado je že 12. leto zapored podelil Inštitut za razvoj družbene odgovornosti – IRDO. Slavnostna razglasitev je potekala virtualno.

V imenu Zdravstvenega doma Radeče je na dogodku sodeloval direktor Franci Čeč. “Na področju družbene odgovornosti bomo delali še naprej. Smo v zadnji fazi pridobivanja certifikata družbeno odgovorna organizacija. Verjamem, da je potencial za razvoj na področju družbene odgovornosti tudi v zdravstveni stroki in da se bodo za kandidiranje za nagrado Horus v prihodnje v večji meri odločale tudi zdravstvene organizacije,” je na dogodku dejal Čeč. Nagrado – kipec Marike in Marka Pogačnika – bodo v ZD Radeče prinesli predstavniki IRDO.

“Zdravstveni dom Radeče je prikazal veliko zavezanost k družbeni odgovornosti in trajnostnem razvoju prav na vseh ključnih področjih družbene odgovornosti. Posebej izpostavljamo vključevanje v skupnost, ki je res vzorna… Organizacija ima razdelano strategijo družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja, hkrati pa se zaveda, kje so še priložnosti za izboljšave,” so zapisali člani ocenjevalne komisije.

Zabojnik postavili tudi v Radečah, danes prispejo testi

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Še en mesec epidemije, zbiranje do 50 ljudi, lokali do 22. ure

Spremembe, ki jih je vlada včeraj dorekla na Brdu pri Kranju, so danes predstavili na tiskovni konferenci. Na območju celotne države se epidemija podaljšuje...