-- OGLAŠEVANJE --

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

-- OGLAŠEVANJE --

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku. 

Stanovanje v 3. etaži je veliko slabih 50 kvadratnih metrov, pripadajo pa mu tudi skupni prostori. Trenutno je stanovanje prazno in je potrebno obnove. Izhodišča cena je 25.000 evrov, varščina pa znaša 2.500 evrov.

Nadstropje višje se prav tako prodaja stanovanje, ki meri 33 kvadratnih metrov, bivalni prostor 20 m2, klet 13 kvadratov. Tudi to stanovanje je prazno in potrebno obnove. Na občini so postavili ceno 11.500 evrov, varščina zanj tako znaša 1.150 evrov.

Na etaži številka 5 gre v prodajo tudi stanovanje, ki meri dobrih 30 kvadratov. Nihče ne živi v njem, potreben pa je – kot ostali – obnove. Stanovanju pripadajo tudi skupni prostori, cena zanj pa šteje 11.000 evrov, varščina 1.100 evrov.

Stanovanje v 6. etaži meri le 28 kvadratnih metrov – tudi to je prazno in ni oddano v najem. Nepremičnina potrebna obnove se prodaja za 9.000 evrov, z varščino 900 evrov.

Čas za oddajo ponudbe je do 23. oktobra, v navedene zneske ni vštet davek na promet z nepremičninami.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Ekonomisti iz cele Slovenije obiskali Trbovlje

Gimnazijo in ekonomsko srednjo šolo Trbovlje so obiskali dijaki iz 21 ekonomskih šol. Da je dogodek namenjen druženju, zabavi in spoznavanju novosti dijakov, učiteljev...
-- OGLAŠEVANJE --