-- OGLAŠEVANJE --

Spremembe v vrhu Dewesofta: “Na ta korak smo se pripravljali več let”

-- OGLAŠEVANJE --

V Dewesoftu, enem najboljših podjetij na področju merilne tehnike na svetu, je prišlo do sprememb v vrhu podjetja. Soustanovitelja in dosedanjega izvršnega direktorja podjetja Andreja Orožna je namreč po 22 letih na funkciji zamenjal Tilen Sotler, ki je v podjetju prav tako že 18 let. Orožen s tem prevzema funkcijo svetovalca direktorja. 

dr. Jure Knez, Tilen Sotler in Andrej Orožen

Menjava v vrhu ni prišla z danes na jutri, so poudarili v podjetju, ki ima svoj sedež v Gabrskem, temveč so se na ta korak pripravljali kar nekaj let. “V Dewesoftu želimo biti zgled v okolju, zato smo se na prenos vodenja več let temeljito pripravljali. Tilen je vodja nove generacije, pod katero bo Dewesoft še naprej izredno hitro rasel,” je ob prenosu funkcije dejal Andrej Orožen. 

“Hvaležen sem za podporo in zaupanje. Pred nami so razburljiva leta. Dewesoft se loteva izjemnih izzivov, ki bodo vplivali in preoblikovali svetovni trg merilne industrije,” pa je dejal novi izvršni direktor Tilen Sotler in dodal, da je podjetje 18 let njegova razširjena družina, vodenje, poslovanje, visokotehnološki izdelki in delo z ljudmi pa posebna strast. “Dewesoft pa mi zagotavlja okolje, kjer lahko to vsakodnevno uresničim,” je še poudaril. 

Kako pomembno je vzgajati nove generacije, ki znajo podjetje voditi in prispevati k njegovi rasti je ob tem prelomnem dogodku izpostavil tudi predsednik podjetja in soustanovitelj dr. Jure Knez: “Ohranjati naš tempo rasti ni enostavno, zato menim, da je največji dosežek vsakega podjetja, če ustanovitelji in vodje vzgojijo nove generacije, ki so sposobne podjetje ne le voditi naprej, ampak ga dvigniti na višjo raven.”

SORODNI ČLANKI:

Le kaj počnejo najboljši italijanski študenti naravoslovja v Zasavju?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --