-- OGLAŠEVANJE --

Soseda sta se tako sprla, da je posegla policija

-- OGLAŠEVANJE --

PP Zagorje ob Savi:
– v petek so obravnavali spor med partnerjema v zasebnem prostoru. Policisti so po vseh zbranih obvestilih kršiteljema izrekli globo.
– Spor se je zgodil med sosedi v Kisovcu. Policisti so z vpletenima osebama opravili razgovor v cilju izboljšanja medsosedskih odnosov.
– V soboto zjutraj so zavarovali kraj požara v Litiji.
– V večernem času so na območju Zagorja ob Savi intervenirali zaradi glasne glasbe. Policisti so kršiteljici izrekli opozorilo.
– Ponoči so na območju PP Litija obravnavali vlom v vozilo.
– Policisti so v nedeljo izvedli postopek z voznikom osebnega avtomobila, za katerega je bilo po odrejenem preizkusu alkoholiziranosti ugotovljeno, da je slednji vozil pod vplivom alkohola (0.72 mg/l). Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na OS Trbovlje.
– V nočnem času so posredovali v zasebnem prostoru na območju Litije, kjer je prišlo do spora med osebama. Zbiranje obvestil se nadaljuje.

PP Litija:
– V petek so policisti obravnavali prometno nesrečo v naselju Litija, kjer sta trčila voznica osebnega avtomobila ter voznik tovornega avtomobila.
– Obravnavali so tudi kršitev javnega reda in miru v naselju Litija, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.
– Dan kasneje so obravnavali požar gospodarskega poslopja v naselju Ponoviče. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.
– Prav tako v soboto so bili možje v modrem obveščeni o najdbi neeksplodiranega ubojnega sredstva, ki po vsej verjetnosti izhaja iz 2. sv. vojne. Policisti so kraj zavarovali, delavci DEVNUS pa so poskrbeli za uničenje.
– Med vikendom se je zgodila prometna nesreča v naselju Litija, v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila in peška. Peška je utrpela lahko telesno poškodbo in je bila s strani povzročitelja odpeljana na zdravljenje v SB Trbovlje. Kršitelju je bil izrečena globa.

PP Trbovlje:
– Policisti so v petek obravnavali spor med občanoma. Sledi zbiranje obvestil.
– Prometno nesrečo, v kateri je neznani voznik trčil v pakirano osebno vozilo, nato pa s kraja odpeljal. Sledi zbiranje obvestil.
– Obravnavali so tudi dve prometni nesreči z materialno škodo.
– Občanu so v soboto zasegli snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Sledi analiza in prekrškovni postopek.
– Vozniku osebnega vozila je bil odrejen preizkus z alkotestom, ki je pokazal rezultat 0,76 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper njega sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PP Hrastnik:
– V petek v večernih urah so policisti ustavili voznika osebnega vozila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, kateri je pokazal 0,65 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
– V soboto dopoldan so obravnavali prometno nesrečo med voznikom kolesa in osebnega avtomobila, v kateri je bil kolesar lažje poškodovan. Vozniku osebnega avtomobila je bil izdan plačilni nalog.
– Zvečer so policisti ustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil pod vplivom alkohola (0,37 mg alkohola na liter izdihanega zraka). Sledi prekrškovni postopek

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --