17.9 C
Trbovlje
četrtek, 5. avgusta 2021
ZON.siAktualnoCena pod 100 tisočakov za stavbo baletne šole na dražbi št. 2

Cena pod 100 tisočakov za stavbo baletne šole na dražbi št. 2

Po neuspeli prvi dražbi stavbe, v kateri je imela prostore zagorska baletna šola, bo Občina Zagorje ob Savi ponovila javno dražbo.

Predmet dražbe, ki bo 18. avgusta ob 13. uri v sejni sobi občine, bo stanovanjska stavba zgrajena leta 1973 ter pripadajoče zemljišče. Nekaj manj kot 150 kvadratnih metrov meri notranjost stavbe, zemljišče pa dobrih 450. Predmet prodaje sta stanovanjska stavba v Naselju Srečka Kosovela 12 in pripadajoče stavbno zemljišče, obe nepremičnini pa Občina prodaja skupaj kot celoto.

Dostop je urejen po asfaltni poti, objekt ima možnost priključitve na telefonsko in električno omrežje, vodovod pa se uporablja s priključkom na mestni vodovod.
Izklicna cena za obe nepremičnini znaša 97.182 evrov, v ceno pa ni vključen 2 % davek na promet z nepremičninami, ki ga plača kupec. Dražitelji morajo najpozneje do 16. avgusta do 24. ure plačati varščino 10 odstotkov od izklicne cene. Več informacij na spletni strani občine.

V Zagorju prodajajo baletno šolo

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Na hrastniški policiji iščejo administratorja – rok za prijavo 3 dni, pot do objave pa …

Ministrstvo za notranje zadeve, natančneje Policija išče administratorja s srednješolsko izobrazbo za delo na Policijski postaji Hrastnik. So pa postavili neverjetno kratek rok za...